[#1] Gotek i hackdisk.device
Ktoś bawił się tym duetem bo u mnie co chwila zwiechy. Przy normalnej stacji śmiga jak trzeba.
Konfig to a500 1mb chip, 1,5 slow, kick 3.1. Gotek z Flashfloppy 3.29. Hackdisk instalowany przy pomocy makeres.

EDIT:
Z obrazami HFE działa bez zarzutu. Z ADF coś się gryzie.

Ostatnia aktualizacja: 07.12.2021 17:29:55 przez ppill
[#2] Re: Gotek i hackdisk.device

@ppill, post #1

Hackdisk z 1993 czy hackdisk z 1997 (newhackdisk) ?

Już sama nazwa wskazuje że to hack szeroki uśmiech. i może nie zawsze działać szeroki uśmiech
[#3] Re: Gotek i hackdisk.device

@Norbert, post #2

Ta nowsza wersja (2.04). Z normalną stacją używałem od dawna i raczej nie było problemów. Tak jak pisałem z obrazami HFE śmiga. ADFy tylko się wywalają. Nie zmieniałem jeszcze nic w FF.CFG ale w sumie nie wiem od czego by zacząć...
[#4] Re: Gotek i hackdisk.device

@ppill, post #3

Wyłączenie weryfikacji przy zapisie załatwiło sprawę. Program QMouse tego samego autora z opcją NOVERIFY. W sumie sporo szybciej a o weryfikację przy obrazach na USB raczej nie ma co się martwić OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem