[#1] Wiecha podczas skrolowania tekstu
Występuje głównie podczas pracy ze starymi programami, które promuję na CVPPC przy użyciu NewMode. Przykłady do DiskMaster2* i DirectoryOpus w nieznanej mi, starej wersji. Przy powolnym przewijaniu tekstu w oknie (np. zawartości katalogu) jest OK, przy szybszym system się zamraża. To zjawisko nie występuje kiedy uruchamiam wspomniane programy po wystartowaniu systemu bez ss, gdy obraz jest "promowany" przez samą kartę CVPPC. Domyślam się, że to kwestia ustawienia preferencji CGX-a albo jakiś bibliotek. Usilnie proszę o poradę. :)

Ostatnia modyfikacja: 26.09.07 14:45
[#2] Re: Wiecha podczas skrolowania tekstu

@Daclaw, post #1

A masz aktualna wersję CGX4?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem