Dobra, dość z tym cynizmem.

Przez 15 lat nie miałem do czynienia z Amigą, bo leżała zapakowana w piwnicy, więc nie muszę wszystkiego wiedzieć. Wy pewnie prawie codziennie macie do czynienia ze swoją Amigą, więc jesteście ze wszystkim w temacie. Dzisiejsi fanatycy ifonów i smartfonów - w ogóle nie kumają czegokolwiek związanego z Amigą, bo to dla nich czarna magia. Wychodzi na to, że Amiga jest o wiele trudniejsza do skumania niż te nowoczesne wynalazki. Spolszczone instagramy, facebooki i messengery - są tylko dla (nie chciałbym tu używać obraźliwego słowa).
Chciałbym w końcu definitywnie zakończyć ten temat odnośnie wykrycia jednocześnie dwóch kart CF + stworzenia na nich ostatniej partycji max 7GB (na A1200).
Drugą kartę CF SanDiska wykrywa na amigowym pulpicie bez problemu (jako Slave).
Przy uruchomionym HDToolBox314, najpierw klikam na 'Change Drive Type', 'Define New...' i 'Read Configuration'. Wykrył kartę Kingstona i następnie gdy klikam na 'Partition Drive' przy ustawionej karcie Kingstona, to pierwszą partycje jako testową DH0 (mam ustawioną jako bootowalną o pojemności 504MB) i drugą partycje jako testową DH1 (mam ustawioną jako niebootowalną o pojemności 7119MB). Gdy klikam na 'Change...', to partycje DH0 i DH1 - mają wybrany "PFS\03". Na końcu klikam na 'Save Changes to Drive'. Zmiany zostały zapisane na tej dyskietce (nazwa pliku to "drive definitions"). Nastąpił reset Amigi.
Problem polega na tym, że w ogóle nie widzi tej karty CF Kingstona.
Ten HDToolBox314 widzi pierwszą partycje (DH0) 504MB i drugą partycje (DH1) 7119MB, ale na amigowym pulpicie nie widać tych dwóch partycji od Kingstona.
Czy w tym przypadku problemem jest "PFS\03" i muszę wybrać inny filesystem ?
Niewidoczny na amigowym pulpicie Kingston ma ustaloną na nowo partycje: DH0 i DH1, a widoczny po staremu na amigowym pulpicie SanDisk ma partycje: DH3, DH4 i DH5.
Skoro nie wykrywa na amigowym pulpicie Kingstona, to zamiast "PFS\03" - musiałbym wybrać inny filesystem ?
Czy ta karta CF Kingstona niekoniecznie musi mieć przypisany "PFS\03" ?