[#1] Forum Amigans.net
Cześć,
kiedyś zmieniłem hasło na forum amigans.net na bardziej skomplikowane żeby było bezpieczniejsze. Od tamtego czasu nie mogę się tam dostać. Gdy kliknę na opcję przypomnienia hasła, pojawia się komunikat, że mail do mnie został wysłany jednak nie ma go nigdzie - ani w skrzynce odbiorczej ani w folderze "Spam". Czy ktoś z Was miał taki problem ? Nie wiem też na jaki adres e-mail napisać do opiekuna tego forum.
Dziękuję z góry za pomoc.
[#2] Re: Forum Amigans.net

@adi, post #1

Mam dwa pomysły.
1. firma w której masz maila by udoskonalić swoją usługę oprócz tej głównej zakładki czyli Odebrane i SPAM dodała ci także kilka innych np Oferty (czyli też spam ale akceptowany przez tą firmę), albo Społecznościowe (tam trafia korespondencja od portali znanych z tego że ...), a jeśli nieczęsto zaglądasz na maila to nawet nie zauważyłeś że masz taką zakładkę a w niej masę nowych maili.
2. może niekoniecznie twoje konto ale inne z tej samej firmy zostało zhakowane i używane do rozsyłania spamu, i antyspamery na tamtym forum zablokowały wszelką korespondencję na adresy które zaczynają sie tak samo, aby nie dać im namiarów na siebie a tym samym nie dostawać nowej porcji śmieci. w takim przypadku masz prze...
[#3] Re: Forum Amigans.net

@adi, post #1

Załóż nowe konto, kontakt z adminem w sprawie starego konta, po odblokowaniu usuń konto nr 2.
[#4] Re: Forum Amigans.net

@mikecios, post #3

https://www.amigans.net/modules/AMS/article.php?storyid=11

Jeśli działa, to może na kanale IRC zapytaj?
[#5] Re: Forum Amigans.net

@adi, post #1

Amigans.net prowadzi Orgin, ten sam człowiek, który prowadzi też serwer OS4Depot.net. Na Depocie masz w dziale kontakt miedzy innymi opcję skorzystania z formularza kontaktowego. Może tam zaatakuj i napisz że chodzi o Amigans.net.
[#6] Re: Forum Amigans.net

@MUFA-amigaone-pl, post #5

Mufa,
dziękuję za te namiary na formularz kontaktowy. Opisałem mój problem. Zobaczymy czy mi pomogą.
@karolb Na IRC też próbuję. Zobaczymy który sposób będzie bardziej skuteczny.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem