Wątek zamknięty
[#1] eBay najlepsze okazje na Amigę
eBay najlepsze okazje na Amigę
śpieszcie się bo aukcje się kończą:)
link
[#2] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@martinflash, post #1

Tylko, że w bankomatach zabrakło już pieniędzy i już mi nie starczy....
[#3] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@martinflash, post #1

Tematy sprzedażowe są zamykane od razu. Nie wiem, czy to dobrze,
ale taka linia została przyjęta i tyle.
[#4] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@martinflash, post #1

Gościowi się coś odkleiło pod kopułą. Albo ceny tak abstrakcyjne żeby 500ki i 600 w zawyżonych cenach prezentowały się ma tle wszystkiego tanio. Jest jeszcze opcja, że baba mu kazała graty wystawić na sprzedaż ale wcale nie ma zamiaru się tego pozbyć.
[#5] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@bzyq, post #4

Żona Amigowca: ostatni raz mówię, albo pozbędziesz się tego amigowego bałaganu, albo odchodzę!
Mąż Amigowiec: no próbuje, wystawiłem na eBayu, ale niestety nikt nie chce kupić!
6
[#6] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@martinflash, post #1

Tysiączkę bier toż to okazja !, i do kompletu jeszcze cosik , tylko nie mogę się zdecydować co lepiej w tej kasie kupić A4000 z CS MK1 czy to piękne 64KB ?
w sumie różnica w cenie nie wielka ?
Doradzicie ?
[#7] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@martinflash, post #1

Biere wszysko, jak tylko sprzedam moja Toyote Corolle 98 r. za 100.000 PLN, to zaraz wplacam na konto Mirka.
[#8] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@martinflash, post #1

Ta A4000D z VideoToasterem za 2.5k, to wcale niezła cena. Do 2k by stargował
[#9] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@UJP, post #6

Jak się tak zastanowić to nie jest drogo !
spokojnie sprzeda tą A1000 za tą cenę, nawet jak mu dam za nią dwie A500 po 31k$, jeszcze 2K$ będzie musiał mi zwrócić, tego centa mu daruje , napiwek

Ostatnia aktualizacja: 26.02.2022 19:23:23 przez UJP
[#10] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@martinflash, post #1

Dzięki stary! OK
W kilku aukcjach na pewno wezmę udział.
Ceny przyzwoite,
1
[#11] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@martinflash, post #1

To aukcje człowieka z przyszłości😀
[#12] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@vojo, post #5

Żona Amigowca: ostatni raz mówię, albo pozbędziesz się tego amigowego bałaganu, albo odchodzę!
Mąż Amigowiec: no próbuje, wystawiłem na eBayu, ale niestety nikt nie chce kupić!

Mąż Amigowiec sprzedał swoje Amigi.
Po miesiącu żona Amigowca: Nic nmie robisz, nie masz żadnego hobby ani pasji - odchodzę!

Ostatnia aktualizacja: 26.02.2022 20:04:29 przez mmarcin2741
[#13] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@martinflash, post #1

Ceny sprzętu nie patrzy się po wystawionych aukcjach tylko po sprzedanych historycznych.
2
[#14] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@mmarcin2741, post #12

Mąż Amigowiec sprzedał swoje Amigi.
Po miesiącu żona Amigowca: Nic nmie robisz, nie masz żadnego hobby ani pasji - odchodzę!

Zażądała alimentów przy rozwodzie. Amigowiec miał z czego płacić. Wkońcu poświęcił przyjaciółkę...
[#15] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@tukinem, post #14

Dalsza część tej historii:
Mąż poznaje kobietę dwa razy młodszą od swojej byłej żony.
Żona to widzi i staje się zazdrosna - zrzeka się alimentów
i błaga męża o wybaczenie.
Mąż odmawia, jest szczęśliwy w nowym związku.

Ostatnia aktualizacja: 26.02.2022 20:42:13 przez mmarcin2741
[#16] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@martinflash, post #1

Oryginał Giana Sisters to w sumie okazja. Spróbuję się potargować - może sprzedający zgodzi się na zamianę: moją nerkę za gierkę.
[#17] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@jaster, post #11

hehe chyba jednak z przeszlosci ...bo obecnie swiat zaczyna wygladac tak

Ostatnia aktualizacja: 26.02.2022 23:47:46 przez selur
[#18] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@selur, post #17

Do cen sie nie przyczepiam kazdy moze wystawic za ile chce (a czy jelenia znajdzie inna sprawa)
Ale jak to jest ze kupujac sama orginalna dyskietke koszt przesylki to $308.00 shipping estimate
[#19] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@HOŁDYS, post #18

Tylko 308$ to i tak w miare dobra cena ?

Z tego co sie dowiedzialem od sprzedajacego, to Szerpowie nosza te pudelka z grami w plecakach a podroz z Europy do USA piechota do latwych nie nalezy.

Trzeba doliczyc koszty wyzywienia, wymiany sandalow na nowe co 30 km, napoje energetyczne... no i do tego koszt zbudowania tratwy...
a wiadomo tez, ze narzedzia takie jak pila do ciecia i porzadny mlotek (nie z Chin) ) tez kosztuja ok, racja

3
[#20] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@martinflash, post #1

Ten temat powinien być w HP.
[#21] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@KM_Ender, post #20

tego tematu powinno nie być w ogóle. I mean... ile Wy macie lat, że każdą zauważoną anomalię cenową trzeba dokumentować na tablicy i od nowa jedziemy - "ale gupi, jaka cena! O jaa cie, Ty! A zoba tutaj! Zizizizi, pfffff! Ciekawe, co on myślał, że ktoś się nabierze!" Kolejny z niekończących się wątków w świecie Amigowca. cafe
czasami wydaje mi się, że te aukcje w kosmicznych cenach ludzie wystawiają tylko po to, żeby popatrzeć, jak małpki się zbiegły i skaczą.

Ostatnia aktualizacja: 27.02.2022 09:05:20 przez snajper
1
[#22] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@snajper, post #21

No a co jest wiekszym obciachem...

Wysmiewac gupka z Ebaja czy wieku 30 lat marszczyć Freda Fllinstona przy zdjeciach pani dentystki w nadziei, ze moze akurat spojrzy w twoja strone i chociaz mrugnie okiem

Ostatnia aktualizacja: 27.02.2022 09:23:07 przez selur
[#23] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@selur, post #19

You make my day
[#24] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@snajper, post #21

Oj tam, przenieść do HP i tyle. Naprawdę dobrze się bawię czytając Wasze polewkowe teksty
Moim zdaniem póki jest humor i nie ma kłótni póty temat niech sobie żyje. W końcu i o przysłowiowej dupie Maryny człowiek ma czasami ochotę popisać/poczytać

Ostatnia aktualizacja: 27.02.2022 09:30:11 przez szczupi26
[#25] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@selur, post #22

pytanie. Oczywiście, że to pierwsze.
30 lat - selur mnie komplementuje z rana, że młodo wyglądam. Dam Ci w nagrodę do polizania i przyklepania ten, no... znaczek pocztowy.
1
[#26] Re: eBay najlepsze okazje na Amigę

@snajper, post #25

No to jak juz sie tak bardzo chcesz pochwalic wygladem, wrzuc zdjecia swojego pindola do dzialu GRAFFITI, niech ludziska sami ocenia co w trawie piszczy
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem