[#16]
Re: Karta CF SanDisk 4GB Ultra 30MB/s (tylko do PCMCIA) - czy ma ktoś do sprzedania?
@mmarcin2741,
post #11
Sam widzisz, że w tej kwestii nie jest idealnie. W dodatku u mnie na Windows 10 czytnik podpięty pod USB nie wykrywa karty CF 8GB Kingstona (więc ta odpada w PCMCIA). Odnośnie SanDiska 8GB, to zapytał o sformatowanie tej karty, więc tu jest chociaż trochę lepiej.
Słusznie zauważyłeś, że dana karta działa np. w ide/pcmcia A1200, a nie działa w ide/pcmcia A600.
Pewnie też jest na odwrót - dana karta działa np. w ide/pcmcia A600, a nie działa w ide/pcmcia A1200.
Forumowicz "snifferman" wspomniał w tym poście, że ma kartę CF transcenda 8GB i też działa u niego w PCMCIA. Podejrzewam, że ta karta działa u niego na A600, bo pewnie z takiej Amigi korzysta. Gdyby działała u niego na A1200, to miałbym powód, aby zamknąć ten wątek.
Wielka prośba TYLKO do posiadaczy A1200.

Jak możecie, to podajcie mi linka do działającej/przetestowanej karty CF 8GB w PCMCIA tylko na A1200. Jeżeli nie ma dostępnej 8GB, to niech już będzie 4GB.
Ewentualnie mogę od Was kupić kartę CF 8GB (tylko do PCMCIA) działającą/przetestowaną na A1200 - byłoby idealnie. Ewentualnie 4GB - niech już będzie. O ile macie coś takiego w sprzedaży.
Będę bardzo wdzięczny.
Wtedy mogę już zamknąć ten wątek, aby nie przedłużać pisania.
Sorry za zawracanie głowy.