[#1] Bill McEwen otwarty list
moze by sie tak ktos nademna zlitowal i przetlumaczyl ten list,bo ja zamiast sie uczyc jezykow obcych uczylem sie jezykow programowania.Albo przynajmniej sens he he he.
[#2] Re: Bill McEwen otwarty list

@SzaryWilk, post #1

bo ja zamiast sie uczyc jezykow obcych uczylem sie jezykow programowania.

A, to wtedy było jak chciałeś książki i materiały do programowania w C/C++? ;)

[#3] Re: Bill McEwen otwarty list

@SzaryWilk, post #1

Przeczytaj pierwszy komentarz pod wiadomością na stronie głównej PPA.

EDIT: A co do sensu - Bla bla bla, pier??????e o Szopenie, próba zrobienia wała z naiwnych owieczek i standardowe ściemy, które czytaliśmy w poprzednich wypowiedziach Billa.

Ostatnia modyfikacja: 03.10.07 18:28
[#4] Re: Bill McEwen otwarty list

@APC74, post #3

no tak myslalem he he he.Ale mialem nadzieje ze powie cos z sensem i o nowej ami tez cos,no ale coz nadzieja matka amigowcow he he he.
[#5] Re: Bill McEwen otwarty list

@SzaryWilk, post #1

Bez podstawowej znajmosci jezyka angielskiego bedziesz mial bardzo duze problemy z nauczeniem sie programowania.

[#6] Re: Bill McEwen otwarty list

@SzaryWilk, post #1

Jak ktos chce wyslac post w odpowiedzi na Amiga.org ale po ang. moge przetlumaczyc :) obiecuje ze bedzie lepiej gramatycznie napisany niz po polsku :). tak to juz jest... czasem...

Kreciu

Ps. Tylko nie 1245 strony (100 slow ;) . Terminow nie mam ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem