[#1] Do włascicieli czarnych mysz z logiem "Amiga"
Tak jak w temacie, kupiłem taką myszkę i mam problem bo ona niema kulki ;/, poda mi ktoś średnice takowej kulki?? (w pracowni technicznej u mnie w szkole mają odgroma starych myszek, jak bym miał średnice to bym wpadł tam
ze suw miarką i bym se wzioł odpowiednią kulkę i było by gites.

[#2] Re: Do włascicieli czarnych mysz z logiem "Amiga"

@arti4-92, post #1

22 milimetry. A dokladniej 21.9 mm(zmierzylem dwie kulki, jedna z czarnej, druga z bialej myszki).
[#3] Re: Do włascicieli czarnych mysz z logiem "Amiga"

@arti4-92, post #1

A nie sa one czasem jednakowe? Jak nie znajdziesz to moge Ci wyslac swoja bo mi sie ostala ze starej mychy (bialej)... z reszta moge Ci cala myche przeslac (oczywiscie na Twoj koszt...) bo i tak nie dziala poprawnie (moze uda Ci sie naprawic ja). Wole mojego optyka na przejsciowce PS2M... . ;)

[#4] Re: Do włascicieli czarnych mysz z logiem "Amiga"

@Lokaty, post #3

Arti Wam nie odpowie, dostal bana...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem