[#1] Obraz na telewizorze
Mam fajny kabelek który ma wtyczki euro(do tv) wtyczkę do portu video(do amigi) i dwa czincze(do amigi) i mam problem obraz na tv jest super ale na tv chodzą jakieś pasy jak jest animowana dyskietka i jak sie wsuwa do stacji to napisy ta jakby sie przesuwały i są wyraźne zakłócenia. Mam amige 600.

PS. Przez podłączenie czincz jest gorszy obraz ale nie ma zakłóceń.
[#2] Re: Obraz na telewizorze

@Roszak, post #1

Tylko jak jest ekran Kickstarta? Bo jeśli na euro jest tak jak uruchomisz cokolwiek to problem jest z wtyczką. U mnie też tak było to przylutowałem jakiegoś drucika który się oderwał i działa jak trzeba.

[#3] Re: Obraz na telewizorze

@pwe, post #2

Napisy przesuwają sie tylko na ekranie kickstarta ale inne zakłócenia są wszędzie.
[#4] Re: Obraz na telewizorze

@Roszak, post #3

Odłącz antenę od telewizora i sprawdź czy znikły zakłócenia. Wygląda to tak jakbyś miał jakieś napięcie na masie. I zazwyczaj winna jest podłączona antena.
[#5] Re: Obraz na telewizorze

@Roszak, post #1

tez miałem taki problem i nie musiałem nic robic poprostu kopnelem w tv. i sie wyloczylo a potem patrze i kabel odłączony podloczylem i good :)

Sprobuj może podziała :P

[#6] Re: Obraz na telewizorze

@4535226, post #5

Z tą anteną to nie działa a z tym waleniem tv to leka przesada moja babka ma nowego Daeewo i wole go nie walić :D

[#7] Re: Obraz na telewizorze

@Roszak, post #6

Możliwe, że masz coś zwarte we wtyczce, a może słaby ekran na przewodach ?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem