[#31] Re: polaczenie Ami z Pc

@Andrzej Drozd, post #29

zaklejalem i nic z tego nie wiem co jest .. ...

[#32] Re: polaczenie Ami z Pc

@WoYtEk, post #31

http://allegro.pl/item254149549_do_kazdego_nooteboka_pcmcia_3com_574bt_kabel.html

a ta karta bedzie pasowala??? bo szukam i nic nie moge znal;esc ..:(

[#33] Re: polaczenie Ami z Pc

@WoYtEk, post #32

ta karta nie będzie działać w Ami... przecież wkleiłem listę kart kompatybilnych ze sterownikiem 3com - jeśli karta ma w nazwie i 3Com oraz 589 lub 562 - to pewnie będzie działać... jeśli numer (oznacza chipset najczęściej) jest inny - raczej nie będzie działać
tak czy inaczej, przekonasz się dopiero po zakupie konkretnej karty i jej sprawdzeniu
[#34] Re: polaczenie Ami z Pc

@wali7, post #33

kota w worku to ja nie chce brac ..:/ to podajcie jakis model karty co macie w ami ja juz se poszukam sam , bo z listy szukalem kart ale nic na allegro nioe znalazlem ...

[#35] Re: polaczenie Ami z Pc

@wali7, post #33

http://allegro.pl/item253447367__sebo_%5D_3com_megahertz_10mbps_lan_56k_modem.html

ta to powinna dzialadz bo ma 3CXEM556 ??

[#36] Re: polaczenie Ami z Pc

@WoYtEk, post #35

przecież podałem już dwa linki gdzie moim zdaniem są karty zapewne działające...
niestety, będziesz musiał kupić kota w worku, bo te sterowniki są amatorskim projektem, nikt nie gwarantuje, że będą działać nawet te karty podane w instrukcji jako działające (czytałeś tę instrukcję?). po prostu poszukaj jakiejś karty najlepiej z 589 zamiast ekperymentować z tymi kartami modemowymi.
ja na przykład miałem dwie karty z 589 i obie działały... (ale są karty z 589 które nie chciały działać)
do tego dochodzą jeszcze problemy sprzętowe z portem PCMCIA w A1200.
[#37] Re: polaczenie Ami z Pc

@WoYtEk, post #34

kota w worku to ja nie chce brac

To oszczedz sobie nerwow, stresu i kup cos w www.efunzine.com ;)

[#38] Re: polaczenie Ami z Pc

@Andrzej Drozd, post #37

99 pln karta tam kosztuje troche duzo , wole se podenerwowac sie i na allegro poszukac ;p

[#39] Re: polaczenie Ami z Pc

@WoYtEk, post #38

kopić 4 razy złą kartę i jesteś w plecy

[#40] Re: polaczenie Ami z Pc

@arti4-92, post #39

a gdyby kupił 82,5 czerstwych krakowskich obwarzanków po 1,20 zł, albo 24,75 zniczów nagrobnych które nie chcą się palić po 4 zł każdy... to też byłby w plecy
prowadzenie tego typu porównań jest wspaniałe.

Ostatnia modyfikacja: 14.10.07 11:42
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem