Wątek zamknięty
[#31] Re: WB 3.9

@WoYtEk, post #4

Są. Trzeba poszukać :P
[#32] Re: WB 3.9

@AlaN, post #31

juz wszystko mam ;D troche poszukac pogluwkowac heheh ale jak skonfigurowac miami to nie wiem ehh ..

[#33] Re: WB 3.9

@AlaN, post #31

Chciałem ostrzec zarówno użytkownika AlaN jak i WoYtEk , że balansujecie na krawędzi ograniczenia dostępu do korzystania z portalu. Kolejnych uwag z mojej strony nie będzie.

[#34] Re: WB 3.9

@mailman, post #33

Wreszcie nie ja xD

P.S.
Żeby nie Bylo:
Było wiele tematów na ten temat:P

Ostatnia modyfikacja: 14.10.07 22:16
[#35] Re: WB 3.9

@arti4-92, post #26

Popieram! Ja do swojego lapka dostałem Knopixa 4 na płytce - jednym z podstawowych parametrów, jakim się kierowałem przy wyborze, był brak w zestawie Visty. Po co przepłacać za coś, czego się nie chce.
[#36] Re: WB 3.9

@mailman, post #33

"...Chciałem ostrzec..."

. Dobra, sorry. I tak nic nie napisałem i nie podałem.

Problem w tym, że nawet z tutejszego serwisu PPA.PL, pewna znana wszystkim z forum osoba, bardzo udzielająca się na forum i również walcząca z takim "nie całkiem legalnym softem" - ja sprawdzając jej lojalność i to co wypisuje - przesłała mi klucz do MUI (!!!) gdy go o niego poprosiłem. Ciekawe.... klucz nie był na niego zarejestrowany . Więc gdzie ta lojalność wobez forum,. ludzi i całości która kręci się wokół Amigi?

Lubię czytać wypowiedzi dwu-licowców i mam z tego niezły ubaw - prawie codziennie :D

Ostatnia modyfikacja: 15.10.07 00:19
[#37] Re: WB 3.9

@AlaN, post #36

Co innego zabraniac propagowania piractwa i piracenia publicznie a co innego piracić gdy "nikt nie patrzy". Takie jest i musi być oficjalne stanowisko forum. To że ktoś Ci powiedział ze nie wolno piracić, tylko i wyłącznie dla twojego dobra, dostałbys bana i papa. A to co on pisze na forum nie musi się pokrywać z faktycznym stanem rzeczy.
[#38] Re: WB 3.9

@AlaN, post #31

Oczywiscie ze sa. Ja mam oryginalne 3.0, 3.1 a ostanio kupilem w Amigakit.com 3.5 (ladne pudelko :) ), i 3.9 tu juz tylko kompakt ale tym razem oryginalny... (pamietacie moje pytanie jak wyglada 3.9?? Bo wczesniej mialem drukowany na drukarce w domu... ten wyglada na robiony "profesjonalnie", no i Amigakit.com...ufam :).

Wydalem na 3.5 i 3.9 jakies 300 zloty. Duzo? XP kosztuje 300zl SAM. Ja wiem... XP to nie 3.5 albo 3.9, powinni XP za max 50 zeta sprzedawac ;).

Kreciu

PS. TAK MA DWIE AMI i dlatego mam dwa "nowe" systemy. A co? Moge nie? ;)
[#39] Re: WB 3.9

@AlaN, post #36

Bez sensu ze to piszesz, bo zaloze sie ze od nikogo juz nic wiecej nie dostaniesz. Sprawdzanie lojajnosci? Wow, naprawdę musi Ci sie nudzic, albo ogladasz w telewizjii za duzo Ziobry. A dwulicowy jestes takze i Ty skoro prosisz kogos o cos niby bezinteresownie, a pozniej wypominasz komus to, ze chcial zrobic Ci przysluge...

[#40] Re: WB 3.9

@AlaN, post #36

Problem w tym, że nawet z tutejszego serwisu PPA.PL, pewna znana wszystkim z forum osoba, bardzo udzielająca się na forum i również walcząca z takim "nie całkiem legalnym softem" - ja sprawdzając jej lojalność i to co wypisuje - przesłała mi klucz do MUI (!!!) gdy go o niego poprosiłem. Ciekawe.... klucz nie był na niego zarejestrowany . Więc gdzie ta lojalność wobez forum,. ludzi i całości która kręci się wokół Amigi?

Lubię czytać wypowiedzi dwu-licowców i mam z tego niezły ubaw - prawie codziennie

Z tego co piszesz (odpowiadasz na mój post, twierdząc w nim, że jest to "wypowiedź dwulicowca") można wywnioskować, że to niby ja byłem. Dla wszystkich czytających oświadczam, że nikomu mojego klucza MUI nie wysyłałem, a poza tym, o czym już tu kilka razy pisałem, klucz do MUI mam na swoje nazwisko. Jednocześnie nie odpowiadam za to, co robią inni, a poglądy i uwagi jako MODERATOR są stanowiskiem redakcji.

Zamykam wątek, bo do niczego on nie prowadzi. Wszystko co potrzebne (i nie) zostało już powiedziane. Chyba, że ktoś bardzo chce otrzymać małą nagrodę.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem