@AlaN,
post #36
Problem w tym, że nawet z tutejszego serwisu PPA.PL, pewna znana wszystkim z forum osoba, bardzo udzielająca się na forum i również walcząca z takim "nie całkiem legalnym softem" - ja sprawdzając jej lojalność i to co wypisuje - przesłała mi klucz do MUI (!!!) gdy go o niego poprosiłem. Ciekawe.... klucz nie był na niego zarejestrowany . Więc gdzie ta lojalność wobez forum,. ludzi i całości która kręci się wokół Amigi?
Lubię czytać wypowiedzi dwu-licowców i mam z tego niezły ubaw - prawie codziennie
Z tego co piszesz (odpowiadasz na mój post, twierdząc w nim, że jest to "wypowiedź dwulicowca") można wywnioskować, że to niby ja byłem. Dla wszystkich czytających oświadczam, że nikomu mojego klucza MUI nie wysyłałem, a poza tym, o czym już tu kilka razy pisałem, klucz do MUI mam na swoje nazwisko. Jednocześnie nie odpowiadam za to, co robią inni, a poglądy i uwagi jako MODERATOR są stanowiskiem redakcji.
Zamykam wątek, bo do niczego on nie prowadzi. Wszystko co potrzebne (i nie) zostało już powiedziane. Chyba, że ktoś bardzo chce otrzymać małą nagrodę.