[#1] WHDLOAD problem z instalacja gier
Witam! mam problem z instalacja gier na uae mam HD z systemem OS 3.1 PL oraz WHDLOAD sciagam wersje whdload z neta nastepnie instaluje gre i prosi mnie o wlozenie dysku do stacji DF0 wkladam i jest blad gra sie nie uruchamia dlaczego tak jest? moze mi ktos pomoc? jest pewna strona z gotowymi wersjami wystarczy tylko wrzucic na HD ale tam malo jest gier ktore lubie i mialem :(

Ostatnia modyfikacja: 14.10.07 23:22
[#2] Re: WHDLOAD problem z instalacja gier

@VeloN, post #1

i jest blad gra sie nie uruchamia

Jaki błąd?

Czytałeś dokumentację? Czytałeś FAQ?

[#3] Re: WHDLOAD problem z instalacja gier

@mailman, post #2

nie znam dokladnie angelskiego ale cos tam error #numer i pod spodem restart quit i make dump? wiekszosc gier wlasnie nagle zaczyna sie odpalac (instalacja nie skonczona chyba) i jest blad a instalator sie zamyka sam :( a poniewaz bede mial A600 z HD wiec chce to opanowac :D

Ostatnia modyfikacja: 14.10.07 23:31
[#4] Re: WHDLOAD problem z instalacja gier

@VeloN, post #3

nie znam dokladnie angelskiego ale cos tam error #numer i pod spodem restart quit i make dump?

Wiesz, z fusów to my wróżyć nie potrafimy. Domyślam się, że chodzi o błąd WHDLoad spowodowany albo złym obrazem (pirat), albo nie obsługiwana wersja, albo zbyt mało pamięci, albo złe parametry. Milion przypadków.

wiekszosc gier wlasnie nagle zaczyna sie odpalac (instalacja nie skonczona chyba)

Rozróżniasz proces instalacji od procesu uruchamiania? Z tego co piszesz, to Ty już uruchamiasz, a nie instalujesz.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem