[#1] MA i wstepniaki.
Czy ktos wie co porabia moze p. Marek Pampuch naczel. bylego MA.
Nie ukrywam ze zawsze z wielka przyjemnoscia czytalem teksty
p.Marka, i byc moze nadal pisze, choc pewnie niekoniecznie o Amidze.
[#2] Re: MA i wstepniaki.

@Axel, post #1

Heh Pampuch byl swego czasu moim polskim guru (nie mylic ze zwiecha - czerwona ramka) amigowym (no coz.. bylem wtedy mlody...), w kazdym razie tez chetnie bym sie dowiedzial, co porabia... moze tu czasem zaglada? :) Jesli tak, pozdrowienia :)

[#3] Re: MA i wstepniaki.

@Axel, post #1

również jestem zainteresowany tematem
[#4] Re: MA i wstepniaki.

@KAM_, post #3

Ja również przyłączam się do tego apelu

[#5] Re: MA i wstepniaki.

@Axel, post #1

Z tego co wiem to coś tam pisze na interii w Nowych Technologiach.

[#6] Re: MA i wstepniaki.

@Arbuz, post #5

Hmmm... czyli wlasciwie nie wiadomo co sie z p.Markiem dzieje.
Tak czy owak zycze mu duzo zdrowia i pozdrawiam.
[#7] Re: MA i wstepniaki.

@Axel, post #6

No jak to? Pisze njusy w nt.interia.pl

[#8] Re: MA i wstepniaki.

@Arbuz, post #7

A pamiętacie wstępniak opatrzony tytułem "KKW"? Pan Marek pisał, że kryje on jakąś tajemnicę i że układ zdań i akapitów wcale nie jest ułozony przypadkowo. Nie pamiętam, w którym nr. Magazynu Amiga to było, ale mogę sprawdzić. Czy ktoś odkrył ową tajemnicę? (KKW, jak sprawdziłem, to Kernkraftwerk, czyli po niemiecku "elektrownia atomowa") :)
[#9] Re: MA i wstepniaki.

@Axel, post #1

za te wstepniaki zostal zeslany na syberie i liczy drzewa oraz dokarmia misie
[#10] Re: MA i wstepniaki.

@v., post #9

He,He

[#11] Re: MA i wstepniaki.

@OSH, post #8

a imie bestii to 666
[#12] Re: MA i wstepniaki.

@Arbuz, post #10

Znalazlem jakis zabytkowy temat i postoniwilem go odswiezyc..moze ktos jednak wie co sie dzieje z Panem Naczelnym?
[#13] Re: MA i wstepniaki.

@MrT, post #12

Ten temat powraca jak bumerang (rzuć okiem na forum - obecnie odopany jest w innym dziale poświęcony panu Markowi). Obawiam się, że konkretnych wiadomości nikt nie ma na tym forum - to ktoś słyszał, że jego znajomy widział Pampucha, to ktoś wyczytał, że ktoś go kiedyś widział... Niczym opowieści o UFO

[#14] Re: MA i wstepniaki.

@MrT, post #12

Ale po co nam ta wiedza? Człowiek jak by chciał to by się sam zaczął udzielać i w ogóle. Widocznie chciał się odizolować i dobrze mu z tym.
Czy on komuś jakieś dziecko zrobił czy co? ;) No naprawde, nalegam nie powracać już do tej ciekawości co się stało z panem Markiem.
"Zostawcie Titanica"

[#15] Re: MA i wstepniaki.

@grxmrx, post #14

On ciągle gra muzyka ?
[#16] Re: MA i wstepniaki.

@Nowyizielony, post #15

No nie wiem, ale jakąś informację z tym nazwiskiem dotyczącą muzyki na sieci znaleźć można - http://www.jhj.ckp.pl/Songs/Mountain/BrowarZywiec.html
;)

[#17] Re: MA i wstepniaki.

@grxmrx, post #16

Pan Marek lubi grę na gitarze więc wszystko możliwe. :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem