[#1] kochanka a600
link

Ostatnia aktualizacja: 15.09.2022 13:58:37 przez Greczkin
[#2] Re: kochanka a600

@Greczkin, post #1

Obrzydliwe. 🤮
[#3] Re: kochanka a600

@Greczkin, post #1

Nie jest złe. O ile nie przepadam za tymi fpgami, to po tym co gwidon odpalił z Ultimate64, to jeśli jest to tak bajerancko obsadzone powinno być super.
[#4] Re: kochanka a600

@Greczkin, post #1

chociaż skórę ma amigi....
1
[#5] Re: kochanka a600

@Greczkin, post #1

No jeżeli klawiatura jest sprawna to zestaw z 60 euro jest wart - środek od razu kosza idzie.
1
[#6] Re: kochanka a600

@RokiS, post #5

Jest lista portów, ale nic o procku. Czy to PC czy coś co udaje motorolkę?
[#7] Re: kochanka a600

@ZbyniuR, post #6

No jest napisane Mister FPGA
[#8] Re: kochanka a600

@ZbyniuR, post #6

To nie jest PC. Tu masz opis wersji do obudowy A500: link.
[#9] Re: kochanka a600

@AmiClassic, post #8

Chyba nie mniej koszerne niż wkładanie Vampira do Amigi ok, racja
Ciekawe rozwiązanie, ale trochę dla mnie nie wygodne.
Wole Mistera podłączonego do monitora od PC i spiętego z klawiaturą i myszą przez KVM.
1
[#10] Re: kochanka a600

@Aniol, post #9

Chyba nie mniej koszerne niż wkładanie Vampira do Amigi ok, racja ok, racja
Nawet bardziej, bo tam Amiga działa chociaż jako zasilacz
[#11] Re: kochanka a600

@HOŁDYS, post #4

i tak lepiej niż jakies pseudo NG lub lepiej apple
[#12] Re: kochanka a600

@Greczkin, post #11

no nie wiem - piszesz że to kochanka A600 a ktoś ją zabił, wypruł z niej flaki... i wstawił coś... gdzie tu ta miłość...
jak by kochał to by naprawił, dał jej drugie życie.. a nie z pięknego sprzętu zrobił pospolity emulator różnych sprzętów....
1
[#13] Re: kochanka a600

@RokiS, post #12

...a ktoś ją zabił, wypruł z niej flaki... i wstawił...
...płytę na eBay?
Tu się rodzi wiele pytań. Ile tego mają sztuk? Bo jeśli np. kilkaset sztuk to skąd tyle 'nowych' obudów? Sami je robią? Czy to używki? Gdzie te płyty?
[#14] Re: kochanka a600

@AmiClassic, post #13

Przecież pisze że nie obejmuje obudowy i klawiatury tylko samo PCB do umieszczenia we własnej obudowie A600.
[#15] Re: kochanka a600

@Alex, post #14

Czyli jeszcze publicznie namawia, żeby z A600 wypruć flaki i włożyć to coś?
[#16] Re: kochanka a600

@Alex, post #14

Przyznam, że obejrzałem tylko zdjęcia. Moje pytanie odeszły w niebyt
[#17] Re: kochanka a600

@recedent, post #15

Łowcy skór może mają obudowy bez flaków. Sam chyba mam jakieś obudowy od A1200 i A500. Od biedy można je zagospodarować bez rzeźni
[#18] Re: kochanka a600

@RokiS, post #12

Myślę że tytuł wątku nawiązuje do słowa Mistress co po polsku znaczy kochanica, a nie do samej A600.
[#19] Re: kochanka a600

@ZbyniuR, post #18

Znam i takich co nie uznają A1200 w towerze i twierdzą, że tylko w oryginalnej obudowie to prawdziwa A1200 ;) No cóż, ja miałem taką A1200 od kolegi ale na szczęście miał do niej oryginalna obudowę więc od razu przełożyłem z powrotem A ten od A600 pewnie ma tych amig na kopy więc nie żal mu było marnować obudowy ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem