[#1] Amiga czym powinna byc...
Moim skromnym zdaniem jako szarego wilka amiga powinna byc ko puterem jego uzytkownikow,czyli nas.Firma amiga powinna tylko wsluchac sie w to co my uzytkownicy bysmy chcieli i taki wlasnie zaprojektowac komputer.Czyli amiga powinna byc pierwszym komputerem wspoltworzonym przez jego uzytkownikow.
[#2] Re: Amiga czym powinna byc...

@SzaryWilk, post #1

amen bracie!!!!11

[#3] Re: Amiga czym powinna byc...

@MinisterQ, post #2

cześć,

Nie wiem co brałeś, ale zmień dealera...

Z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia :)

mic
[#4] Re: Amiga czym powinna byc...

@mic, post #3

Czy aby jesteś pewien że to powinno być skierowane do mnie? ;)

[#5] Re: Amiga czym powinna byc...

@SzaryWilk, post #1

Moim skromnym zdaniem jako szarego wilka amiga powinna byc ko
puterem jego uzytkownikow,czyli nas.

O matko, jakie piękne zdanie... I tyle przecinków.
[#6] Re: Amiga czym powinna byc...

@SzaryWilk, post #1

Amiga powinna być komputerem, zwykłą rzeczą, która !nigdy! nie powinna urosnąć do miana "bożka" i wytworzyć wokół siebie jakiś niezdrowy kult. To jest odkurzacz, czy inny mebel nic poza tym. Jedynie ludzie skupieni wokół dali całą atmosferę fajnego zjawiska zwanego "Amiga".
Będąc na "Apple Roadshow 2007" w Poznaniu, widząc jak różni prowadzący prezentacje wygłaszali macową ewangelię, to brało mnie na wymioty... i niestety przypomniały mi się dawne "czasy amigowe" przy MA :/
[#7] Re: Amiga czym powinna byc...

@SzaryWilk, post #1

SzaryWilk na fali ! :P

Ostatnia modyfikacja: 03.11.07 23:32
[#8] Re: Amiga czym powinna byc...

@Dave, post #6

Dla każdego coś innego.
To ludzie którzy mają pasje to dla Ciebie ZŁO? Pasja i podejście emocjonalne to jedność; a jeśli pewne jedn ostki prtzeginają - no cóż...
[piszac pasja nie miałem na myśli filmu]

[#9] Re: Amiga czym powinna byc...

@MinisterQ, post #4

Soorryyyyy, ;)
Oczywiście, że nie do Ciebie, tylko do... no wiesz ;)
To wszystko przez to, że przeczytałem następną "złotą" myśl Szarego i mnie trochę zamroczyło ;)

mic
[#10] Re: Amiga czym powinna byc...

@SzaryWilk, post #1

Drogi Szaraczku czyli jaka powinna byc ta nowa Amiga? Dla mnie to tylko system natywnie wspierajacy x86 dla innych PPC inside, itd - pole do popisow/zyczen wielkie a wladcy literki A maja nas wszystkich (autocenzura) ok, racja
Wg mnie kolejny tamat do statsowania/plakania

Ostatnia modyfikacja: 04.11.07 13:42
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem