[#1] Amiga 1200 w Łowcy Skarbów WIDEO
Leciało ostatnio w telewizji na TV4.

Ktoś poznaje pana Kamila?

Cena chyba tylko za A1200 bez monitora.

link
3
[#2] Re: Amiga 1200 w Łowcy Skarbów WIDEO

@maliniak, post #1

O kurcze, pięknie to ten sprzedawca wyczyścił i wybielił. Chyba nawet karton z reprodukcji dokupił.

Kiedyś był odcinek z Pawn Stars i c64
[#3] Re: Amiga 1200 w Łowcy Skarbów WIDEO

@maliniak, post #1

Posłuchałbym sobie ale mi wyświetla że z mojej lokalizacji nie mogę tego obejrzeć.
[#4] Re: Amiga 1200 w Łowcy Skarbów WIDEO

@maliniak, post #1

Reżyseria. Nie ma tu spontaniczności.
1
[#5] Re: Amiga 1200 w Łowcy Skarbów WIDEO

@Risc, post #4

Ja to dzis dopiero ogladnalem, ale widac ze czlowiek od Amigi w ogole nie jest wyrezyserowany, troche sie zestresowal i wpierw poprawial, ze to nie na Slasku jest AmiParty, a na koniec sam zaprosil na Slask :D

Propsy dla Kamila, a podnietka pozostalych ludzi oraz prowadzacego tez byla ewidentnie prawdziwa :D

najlepszy typ "w mym sercu atari" :D
[#6] Re: Amiga 1200 w Łowcy Skarbów WIDEO

@juen, post #5

Mnie nawet żona zawołała jak był ten odcinek że jest Amiga ok, racja
Może nabywca zawita na jakiś zlot.
[#7] Re: Amiga 1200 w Łowcy Skarbów WIDEO

@juen, post #5

1
[#8] Re: Amiga 1200 w Łowcy Skarbów WIDEO

@maliniak, post #1

Jakie były wyceny ekspertów i właściciela?
[#9] Re: Amiga 1200 w Łowcy Skarbów WIDEO

@vojo, post #8

Eksperci 2000-2500 zł, właściciel 3000 zł.
[#10] Re: Amiga 1200 w Łowcy Skarbów WIDEO

@wali7, post #9

Przed chwila emitowali kolejny raz ten sam odcinek.
Bylo bylo o amiparty
[#11] Re: Amiga 1200 w Łowcy Skarbów WIDEO

@wali7, post #9

Jaki to tam expert. Pierwsze pytanie powinno być- "kondensatory wymienione?" A drugie" Laminat nie uszkodzony bez druciarstwa?"

Sam sprzedający fajnie, że zgłosił się do TV i przypomniał widzom Amigę. Może komuś włączy się przez to nostalgia i sobie kupi. Tylko wtedy ceny znów podskoczą i selur będzie mógł psiaczyć (narazie pod nosem, bo dostał bana o ile pamiętam)
6
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem