[#1] Tworzenie ADF
Mam problem. Mam emulator C64 na amige który nazywa sie A64. Niestety jest on w lha i jak sie go otowrzy to nie jest w nim adf, tylko pojedyncze pliki. No i chcialbym te wszystkie pliki spakowac w jednego adfa i przeslac adf sender terminalem a na amidze trans warpem. PROSZE O POMOC :).
[#2] Re: Tworzenie ADF

@Zel93, post #1

Rozumiem, że emulator masz na PC.
Opcji jest dużo:
1. W emulatorze Amigi "zamontuj" pustą dyskietkę (jest odpowiedni przycisk) i przegraj rozpakowane A64 na nią.
2. Możesz też przesłać spakowany A64.lha na Amigę i tam go rozpakować na dyskietkę.
3. Spytać google o program do tworzenia adf-ów.

Osobiście używam opcji drugiej, ale nie wiem ile masz ramu. A musisz z czegoś na coś to rozpakować (RAM: na DF0:, DH0: na DF0: a ja mam DH0: na DH0:)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem