[#31] Re: Amizaduszki 2k7

@MrT, post #30

a gdzie by to mozna bylo zrobic chodzi o lokalizacje i najlepiej tam gdzie jest nawiecej amigowcow i amigantek he he he ;).
[#32] Re: Amizaduszki 2k7

@SzaryWilk, post #31

Tradycyjnie tam gdzie zawsze he, he , he

[#33] Re: AmigaShow '08

@Kokos, post #27

Ostatnio to mailman ma trochę mało czasu, aby myśleć o jakichś imprezach. Być może na wiosnę...

[#34] Re: AmigaShow '08

@mailman, post #33

Spotkanie było bardzo fajne, tu wielkie podziękowania dla organizatorów - niech płaczą Ci co nie byli!!! Co prawda nowości wiele nie było, ale i to co zobaczyłem napawa optymizmem. Programiści wyjaśnili kilka rzeczy i tu szczególnie podziękowania za wykład dla Errora (choć wszystkim grzebiącym w kodzie należą się wielkie brawa). Il Capitano się powstrzymywał i tylko było przytulcie się przy parach damsko-męskich . Na okrasę były świetne filmiki "reklamowe" no i w końcu dowiedziałem się do czego tak naprawdę służy Efika - niech żałują Ci co nie byli, bo wiedzieć nie będą, to trzeba zobaczyć. Pomysł na Graty z Chat był świetny i nawet organizatorzy ... dali . Atmosfera jak zwykle świetna i ciężko było wyjeżdżać, choć to już koniec był. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników, miło było znów zobaczyć, a nowych poznać.

Mailman - szkoda że Ciebie nie było, gdyż moglibyśmy obgadać, aby coś w Warszawie ruszyć. Dobrze byłoby w wolnej chwili się spotkać i porozmawiać.

[#35] AmiZaduszki Naga Prawda

@AS, post #34

[h]ello
w imieniu swoim i Morgotha dziękuję za świetną atmosferę, dobre i wesołe towarzystwo, odgrzanie kilku starszych Hitów oraz premierę nowej produkcji Studia X. Zaczynam czuć sentyment do tej sali, gdzie na półce regału zauważyłam zaskakująco szybko pewną książeczkę, której fotki były nawet na Amizaduszkach 2k5 [Morphgenesis] :D
Przy odrobinie dobrej woli można było się błyskawicznie zaaklimatyzować :) dowiedzieć czegoś nowego, pośmiać i powygłupiać.
Brawa dla Errora za dzielny monolog, który dla mnie - laiczki - nie brzmiał jak bełkot, dla wali7 za kolejną dobrą organizację, oraz dla pozostałych osób współwinnych
Miło było ponownie pooglądać i posłuchać na żywo znanych już z irca ludzi.
Bardzo miło przekonać się po raz kolejny o niezawodności jakości trunków Drako i poznać sympatyczną Małgosię.
Pozdrowienia dla Gordo i MisterQ za transport powrotny i herbatkę wieczorową porą.
ami2k7 OK

P.S. Mam nowy singiel znanej kapeli
[#36] Re: Amizaduszki 2k7

@Sir_Lucas, post #23

"włacha" :)
było SUPER nawet dla tak ogromnego laika jak ja !!! bardzo ale to bardzo mi sie podobało. Chcę podziękować wszystkim uczestnikom za wspaniałą atmosferę, lekcję pokory Error'a (wiem, że nic nie wiem ...)dla Piotra za super organizację i nocleg(pozdrowienia dla żony), Rafałowi za inspiracje, Phibrizzo za MEGAcierpliwość. Cieszę się, że miałam w końcu okazję poznać Cali ;)
Szczególne podziekowania dla Sir_Lucasa, Drako i IlCApitano za wspaniałą podróż :)
Do zobaczenia na AmiParty w kwietniu
:D

[#37] Re: AmiZaduszki Naga Prawda

@Cali, post #35

Tak chwalicie, ze az zal sie czlowiekowi robi, ze go tam nie bylo :(
BTW w jakim wieku byli uczestnicy - czy tylko goscie w wieku artiego czy tez troche starszych jegomosci.

[#38] Re: AmiZaduszki Naga Prawda

@necavi, post #37

Byli też starsi wyjadacze, w wieku Artiego chyba nie było nikogo :P

[#39] Re: AmiZaduszki Naga Prawda

@necavi, post #37

Podobno biegał tam taki jeden, myśleli ze to arti xD

Hubez, wiesz może ile mam lat ;>

Ostatnia modyfikacja: 13.11.07 21:16
[#40] Re: AmiZaduszki Naga Prawda

@arti4-92, post #39

Arti ma z 15 lat, ten co tam biegał w jego wieku raczej nie był, tak bardziej pod 18. Zresztą zdaje się że to Lucus był :)
[#41] Re: Amizaduszki 2k7

@SzaryWilk, post #24

[#42] Re: AmiZaduszki Naga Prawda

@madman15, post #40

Fakt, troche biegalem :)
A tak tylko dla scislosci - od niedawna mam 20 i prosilbym zeby mnie w zaden sposob nie wiazac z osoba Artiego - wyjdzie na zdrowie i jemu i mnie :D

[#43] Re: AmiZaduszki Naga Prawda

@madman15, post #40

Biegał? To forma "chrzcin" dla nowo przyjętych?
Zastanawiam się nad sensem uczestniczenia w takowych zabawach... nie no, w moim wieku... ;)
Do teraz brałem pod uwagę stawienie się na takowych Amiduszko-majowniczkach...

Ostatnia modyfikacja: 14.11.07 11:33
[#44] Re: AmiZaduszki Naga Prawda

@5h00n4y, post #43

I pewnie nie laczyc cie z szarymwilkiem he he he.
[#45] Re: AmiZaduszki Naga Prawda

@SzaryWilk, post #44

Wprost przeciwnie, żądam aby podłączyć nas obu do jednej Ami z dwoma joystickami i roztrzygniemy to po męsku w Quak!

Ostatnia modyfikacja: 14.11.07 11:54
[#46] Re: AmiZaduszki Naga Prawda

@5h00n4y, post #45

Quak rozstrzygnie!!

[#47] Re: AmiZaduszki Naga Prawda

@arti4-92, post #39

15 lat :]

[#48] Re: AmiZaduszki Naga Prawda

@Hubez, post #47

No ci podpowiedzieli w końcu :)

[#49] Re: AmiZaduszki Naga Prawda

@arti4-92, post #48

mozemy roztrzygnac w sensible he he he.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem