[#31] Re: amiga notbook

@Sir_Lucas, post #30

Miernik sygnału wifi to nie jest sterownik...

[#32] Re: amiga notbook

@MinisterQ, post #31

Mój błąd, nie doczytałem.

Ale to na pewno działa.
http://aminet.net/package/driver/net/prism2

[#33] Re: amiga notbook

@Sir_Lucas, post #32

jednak Prism2 to dosyć trudno dostępny zabytek...
przydałby się sterownik do czegoś nowszego np. któregoś z Inteli
[#34] Re: amiga notbook

@wali7, post #33

Fakt, wiem że ciężko to zdobyć, widziałem ostatnio w ofercie AmiKita, na Allegro specjalnie się nie rozglądałem za tym. Ale faktem jest że coś takiego na Amidze jest i działa, w dodatku nawet na Mosie

[#35] Re: amiga notbook

@Sir_Lucas, post #34

Zdaje się, że PrismII nie chodzi pod WiFi 802.11g, tudzież nie obsługuje WEP. Jak na dzisiejsze warunki to spore ograniczenie.
Możliwe że jest to ograniczenie samych linuksowych sterowników, jednak zapewne amigowe sterowniki są na nich oparte.
[#36] Re: amiga notbook

@MinisterQ, post #29

[#37] Re: amiga notbook

@arti4-92, post #28

Tylko nie, cienkiej pleksi. :D

[#38] Re: amiga notbook

@arti4-92, post #28

Fajnego w naszym odczuciu. Lepiej się z czymś takim nie pokazywać publicznie.
[#39] Re: amiga notbook

@Daclaw, post #38

Bo siara :P, ale mówić że zrobiłem to sam, jest to Amiga, odpalć filmik w mpeg2 i szpanujć ;)

Chyba na 040 odpalę mpeg2 w rozdziałce 320x240

Ostatnia modyfikacja: 30.11.07 16:06
[#40] Re: amiga notbook

@ted, post #23

Witam.
Moglby ktos napisac do goscia jaka zostosowal matryce i elektronike ja sterujaca?
Sam bym to zrobil ale nie znam niemieckiego.
Pozdrawiam.
[#41] Re: amiga notbook

@arti4-92, post #39

> Chyba na 040 odpalę mpeg2 w rozdziałce 320x240

Tak, podobnie jak na 020, tylko *troche* szybciej... moze nawet zobaczysz cos, co (bardzo subiektywnie rzecz jasna) bedzie wygladalo na animacje.

Ostatnia modyfikacja: 01.12.07 03:15
[#42] Re: amiga notbook

@arti4-92, post #39

Odpalisz w małym ekranie

[#43] Re: amiga notbook

@arti4-92, post #39

odpalć filmik w mpeg2 i szpanujć

Przed kim? Każdy "pececiaż" mógłby to zrobić z lepszym efektem przy użyciu 486, którego właśnie wyniósł do kubła. Lepiej pokazałbyś jakąś starą dobrą platformówkę (na grzyba posucha w tym zakresie ostatnio) albo Scalę na telewizorze. Z zaznaczeniem, że każda Amiga miała fabrycznie TV-Outa i że nie potrzebuje specjalnych kart, żeby wyświetlać tak płynne efekty.
[#44] Re: amiga notbook

@Daclaw, post #43

486? Moj telefon komorkowy odtwarza 640x480 w h.264
(choc fakt, ma troche szybsze x86 w srodku)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem