[#23]
Re: Wysyłka Amiga Future do Polski
@lord_spider,
post #12
lord_spider, Disk_Doctor, PrzemasIII:
Czyli jednak pismo nie jest tak zupełnie nieczytane przez polskojęzyczną społeczność jak mi się wydawało. Żyłem w trochę zafałszowanym świecie.
Przyznam się do pewnej drobnej głupoty, którą nieświadomie zrobiłem w związku z Amiga Future.

Gdy poproszono mnie o materiały do artykułu to byłem przekonany, że chodzi o tekst na stronę www. Wobec tego nie ograniczałem się i dostarczyłem tonę materiałów. Samych screenshotów było chyba ze 40. Gdybym się skapnął, że chodzi o wydanie papierowe to bym się streszczał, wybrał to co faktycznie najlepsze, najbardziej reprezentatywne. A tak... zobaczymy w numerze 162 co zostało wybrane i jak zreadagowane.

Autor artykułu napisał mi, że zrobił z tego aż 3 strony ale nie wie jakie obrazki zostały wybrane, bo o tym nie on decyduje. Pewnie nie więcej niż kilka. Artykuł dotyczy dema "Morphever" dla MorphOSa jakie wydziubałem, a Skyrunner udźwiękowił i które zostało pokazane na wild-compo na party Decrunch 2022. Odpowiadając na pytania autora starałem się też pokazać i opisać jak to powstawało, czego zwykle używam, jak wygląda ten "bałagan" od kuchni. Ciekawy jestem co z tego wyszło.
Ostatnia aktualizacja: 17.04.2023 12:18:51 przez MDW