[#31] Re: Reaktywacja Amigazinu - Amiga Gamer

@Naymar, post #30

Na moich żartach.... :P.
Koniec nie nabijaj se postów :P

[#32] Re: Reaktywacja Amigazinu - Amiga Gamer

@Naymar, post #25

Mam jedną uwagę dotyczącą oceniania gier. Według mnie miarą wartości gry jest jej grywalność i to właśnie grywalność powinna być oceną podsumowującą recenzję. Tymczasem "Amiga Gamer" stosuje dziwną zasadę (jak zresztą wiele gazet w przeszłości, np. "MA" ) i po ocenie grywalności dodaje ocenę "Ogólnie". Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak się ustala wartość oceny "Ogólnie"?

[#33] Re: Reaktywacja Amigazinu - Amiga Gamer

@PopoCop, post #32

Jak podobała ci się gra w skali od 1 do 10 ;)

[#34] Re: Reaktywacja Amigazinu - Amiga Gamer

@PopoCop, post #32

Ocena ogólne jest oceną pośrednią (choć to nie średnia liczbowa!), najlepiej obrazująca to jaka ta gra jest. Więc nawet jeśli gra ma grywalność na poziomie 10, a jej grafika lub udźwiękowienie stoi na niskim poziomie, więc taka gra nie dostanie już ogólnej 10. Dla każdego gracza ważne jest co innego Ocena ogólna jest pośrednią, dla kogoś, kto nie jest zdecydowany co dla niego się liczy. A grywalność to ocena, która obejmuje łatwość obsługi, prostotę, pomysł etc, a ogólna to po prostu ogólna ocena przyjemności z gry.

Pozdrawiam :)

[#35] Re: Reaktywacja Amigazinu - Amiga Gamer

@Naymar, post #34

I tu mam inne zdanie. Przyjemność z gry to wg mnie właśnie grywalność, ale mogę się mylić w terminologii.

[#36] Re: Reaktywacja Amigazinu - Amiga Gamer

@Naymar, post #34

Z radością informuję, że Amiga Gamer trafił na krążek DVD czasopisma CD-Action OK

[#37] Re: Reaktywacja Amigazinu - Amiga Gamer

@Naymar, post #36

xDDDD GRATULACJE :DDDDDDD

[#38] Re: Reaktywacja Amigazinu - Amiga Gamer

@arti4-92, post #37

na rynku amigowym jest taka pustynia ze mnie osobiscie cieszy kazdy przejaw jakiekolwiek dzialnosci ludzi tak trzymac i prosze ow wiecej.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem