[#31] Re: Jak to zrobić

@QkiZ, post #30

Jakby początkujący amigowcy nie pytali o różne rzeczy , z którymi nie moga sobie sami poradzić , to rozmawialibyscie o tym co kogo boli na co ostatnio chorował i co ksiądz na kazaniu powiedział .... w/g mnie do tego jest forum aby mozna było sie popytać , porozmawiac o tym i owym itp. A jak ktoś nie chce odpowiadać to nie musi . Na szczęście jest tu kilku na których pomoć mozna zawsze liczyć . I chwała im za to ....

[#32] Re: Jak to zrobić

@pietro, post #31

Dobra...daję oficjalną zgodę na umieszczenie mojego nr GG na głównej stronie PPA. Z małym zastrzeżeniem. Jestem tłumaczem, ostatno mam mało czasu na udzielanie pomocy. Ale nikogo nie odprawię z kwitkiem, choć czasem może taki ktoś będzie musiał poczekac na pomoc...

[#33] Re: Jak to zrobić

@kmilota, post #28

dadać do tego quiz który upewni że nowy użytkownik przeczytał FAQ :P.

P.S. JES JES JES, Mnie to nie dotyczy, mam 1700 postów xDDDD

[#34] Re: Jak to zrobić

@wali7, post #25

Łatwo się mowi gorzej robi dla nie obeznanych w temacie wyszukiwania specjalistycznych informacji w necie początkujący to początkujący.[b]I tu do wszystkich Zgredow nawet Pampuch w AMIGA MAGAZYN przekonywal ze nie należy gnębic początkujących. policjant
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem