kategoria: CD32
[#1] RTG w CD-32
No to ten. Ktoś coś próbował? Czytałem o Beast do CD32, ale projekt chyba umarł? A może PiStorma da się wsadzić do CD32?
[#2] Re: RTG w CD-32

@OSH, post #1

Zerknij na to
[#3] Re: RTG w CD-32

@OSH, post #1

Projekt Beast dla CD32 nie umarł, rozwija się powoli. Nomen omen dziś była aktualizacja info o projekcie.

Złącze z postu numer 2 jest NIEDOSTĘPNE...
[#4] Re: RTG w CD-32

@RokiS, post #3

Złącze z postu numer 2 jest NIEDOSTĘPNE

No, ale z tego co czytam pod filmem, będzie znowu dostępne.
[#5] Re: RTG w CD-32

@OSH, post #4

można kupić bo czasem się pojawiają ale bardzo mało kart z tym działa
[#6] Re: RTG w CD-32

@OSH, post #4

ja tam nie widziałem nigdy dostępnego tego złącza, ba z tego co czytam komentarze spod filmu to ktoś się pyta czy nie uwolnią projektu skoro nie sprzedają sprzętu (zapytanie z przed 8miu miesięcy).
[#7] Re: RTG w CD-32

@RokiS, post #6

ja tam nie widziałem nigdy dostępnego tego złącza, ba z tego co czytam komentarze spod filmu to ktoś się pyta czy nie uwolnią projektu skoro nie sprzedają sprzętu (zapytanie z przed 8miu miesięcy)

Posortuj komentarze od najnowszych - jest tam odpowiedź sprzed 3 miesięcy, że będzie uzupełniony zapas.
[#8] Re: RTG w CD-32

@RokiS, post #6

no to kolega kupił z 2 miesiące temu ale słabo to dział
ma mi wysłać do testu

Ostatnia aktualizacja: 22.09.2024 15:59:42 przez Dorian3d
[#9] Re: RTG w CD-32

@Dorian3d, post #5

można kupić bo czasem się pojawiają ale bardzo mało kart z tym działa

Masz info, jakie działają?
[#10] Re: RTG w CD-32

@OSH, post #9

zaraz go poprosze o opis
[#11] Re: RTG w CD-32

@OSH, post #9

tutaj był wątek o tym złączu i jest tam szczęśliwiec który to kupił... możesz podpytać osobiście :)
[#12] Re: RTG w CD-32

@Dorian3d, post #8

no przypadłby się konkretny test tego sprzętu: z jakimi kartami działa, przy jakich kickstartach, stabilność w grach, z jakim riserem, czy może potrzeba dołożyć dodatkowe/osobne zasilanie do kart...
mógłby być z tego piękny tekst i na ppa i do gazety...

Ostatnia aktualizacja: 22.09.2024 17:18:39 przez RokiS
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem