kategorie: A1200, Programy
[#1] Ibrowse strona startowa
Takie głupie pytanie. Czy da się w Ibrowse ustawić stronę startową np na ppa albo aminet? Tak aby po uruchomieniu przeglądarki mieć to co się potrzebuje
[#2] Re: Ibrowse strona startowa

@Wankowicz, post #1

Tak. W ustawieniach programu, sekcja Network, pierwsza opcja na górze. Jest tam miejsce na wpisanie adresu URL oraz checkbox do zaznaczenia, jeżeli wskazana strona ma się uruchamiać podczas startu programu.
1
[#3] Re: Ibrowse strona startowa

@mailman, post #2

Niestety ja tego nie mam.

Tak to u mnie wygląda:
[#4] Re: Ibrowse strona startowa

@Wankowicz, post #3

W wersji 2.3 jest tam, gdzie podałem. Może w kolejnych przenieśli. Sprawdź w General->Startup.
1
[#5] Re: Ibrowse strona startowa

@mailman, post #4

Tez nie ma.

Przegrzebałem opcje ale nie znalazłem nic co by na to wskazywało.
[#6] Re: Ibrowse strona startowa

@Wankowicz, post #5

Nie uzywalem dawno, ale co sie dzieje.
Jak wejdziesz na strone PPA.pl, wtedy zapiszesz konfig IBrowse.
Wyjdziesz z IBrowse, i zaladujesz go jeszcze raz.
Jaka strona sie wczytuje?

Edycja. No i to jest pelna wersja IBrowse czy demo?

Ostatnia aktualizacja: 12.10.2024 10:39:28 przez Don_Adan
1
[#7] Re: Ibrowse strona startowa

@Don_Adan, post #6

W tytule adres będzie pisało location.

Załaduje się strona startowa programu ibrowse.
[#8] Re: Ibrowse strona startowa

@Wankowicz, post #5

Co prawda nie startuje z niej, może dlatego, że to tylko demo, ale przechodzi na nią po naciśnięciu "Domowa".
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem