Witam wszystkich zamierzam kupic te dwa urzadzenia ale gdzies wyczytalam ze koliduja one ze soba fizycznie. Czy da to sie jakos obejsc. Chciałabym zamontowac oba te urzadzenia na raz. Macie jakies stronki ze zdieciami w ktorym miejscu oba urzadzenia sie stykaja. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
A nie daloby sie tak jak z BVision i FastATA tzn. podniesc FastATA na dodatkowych podstawkach pod ROMy, czy SCANDOUBLER nadal bedzie kolidowal z kontrolerem?
Nawet nie zauwazylem ze masz Medka... w takim razie obawiem sie, ze FastATA w tym momencie bedzie zbyt wysoko - chyba bedziesz musial poszukac innego rozwiazania... . Aaaaa wlasnie, skoro masz Medka mozesz zaprzegnac karte TV do tego, aby PALowski sygnal byl wyswietlany na monitorze CRT/LCD - Phibrizzo napisal utilka, ktory pomoże Ci w calej zabawie (chyba, ze wolisz pokombinowac jeszcze ze SD). Powodzenia!
I tak FastATA musi być na podstawkach. I mediator powinien się zmieścić. Pytałem się jeszcze dziś o to Jarka, bo to u niego Elbox zrobił taką przeróbkę.
wszelkie pytania prosze kierowac na maila szukam tez szczypte fast ramu lub jakies turbo 030 pod klapke A1200
wiec mozemy sie jakosc rozliczyc - tranzakcja wiazana... jescze raz sorry za offtopa
Ja raczej nie widziałem jakieś różnicy. Z tego co pamiętam obraz ze SD wewnętrznego jest naprawdę niezły, ale zewnętrzny SD/FF który mam też daje mi bardzo zadowalające rezultaty w porównaniu z Tunerem TV.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.