[#1] Imp3 i Amiga 600
Witam wszystkich.
Mam pytanie jak na nierozbudowanej A600 uruchomić program Imp3?
Wystartowałem z ADFa pojawia się okno AmigaDOS, w którym wpisuję: (OBRAZEK)
imp3 ibcs Amiga
imp3 ibcp Amiga4000
Po wpisaniu "imp3 ib" wyskakuje okno "Information: Your IMP was UPDATED".
Klikam "OK" i w AmigaDOS ponownie wpisuję "imp3 ib". Pojawia się komunikat "imp3: Error 65535".
Robię reset amigi i tylko wpisuję "imp3 ib". Pojawia się komunikat "imp3: file is not executable".
Co robię źle? Na wyświetlaczu urządzenia widzę ludzi dostępnych na kanale ale nie mogę uruchomić programu.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
[#2] Re: Imp3 i Amiga 600

@Leon, post #1

ustawienia sieci wystarczy wpisać raz.
na gołej dyskietce wystarczy sam jeden plik imp3, on sobie sam stworzy co trzeba wiecej
adf masz ze strony impbox.amiga.company ? możesz pokazać zawartość dyskietki po updatecie impa razem z wielkością pliku?
być może masz wirusa w systemie lub uszkodzona stacje. impbox widać, że jest sprawny
na gołej a600 śmiga imp bez problemów

na wszelki wypadek wysłałem Ci na email najnowszy exe imp3

Ostatnia aktualizacja: 21.11.2024 05:50:27 przez juen
2
[#3] Re: Imp3 i Amiga 600

@Leon, post #1

WIRUS. Przeskanuj sobie pliki antiwirusem
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem