Na początku chciałbym bardzo serdecznie przywitać się z Koleżankami i Kolegami z Forum. Dziękuję Adminowi za przyjęcie

.
Miałem kilkudziesięcioletnią przerwę z Amigą, ale zadbana czekała na uruchomienie. Teraz AMI doposażona znowu cieszy moje oczy i słuch, ale też wiele rzeczy po raz kolejny muszę odkrywać na nowo (co mnie wcale nie martwi

)
Jedną z nich jest problem z odczytem w mojej Amidze płyt CD nagranych na PC-towej nagrywarce.
Mam kontroler fabryczny z Micronika 2,5 -->2,5 + 3,5, na którym mam spięte jako master CF (na przejściówce) FindCD z IDE++ pokazuje że działa na scsi.device oraz nagrywarkę DVD+RW na cd.device.
Przy tej przejściówce Micronika nie instalują się inne filesystemy np.: CacheCDFS, AmiCDFS i inne - nie widzi CD na scsi.device
Oryginalne płyty np. MACD, Aminet - CD odczytuje bez problemu. Płyty nagrywane na PC-cie (nawet z obrazów dysków BIN+CUE) nie odczytuje, ani np. DOpus nie widzi urządzenia CD0:
Płyty CD 700MB dotychczas próbowałem nagrać korzystając z następujących ustawień: tylko ISO 9660, Mode 1, Poziom2, zestaw znaków: ISO, mam możliwość nagrywania CD nawet 1x. I nic z tego, Amiga ich "nie widzi".
Moja mountlista CD0: + filesystem:
/* $VER: CD0 1.4 (11-04-95) CD++
*
* ATAPI CD-ROM filesystem mount entry using
*
* the CDplusplusFS y CD++ '95
*
*/
FileSystem = L:CDplusplusFS
Flags = 0
BlocksPerTrack = 32
BlockSize = 2048
Mask = 0x7ffffffe
LowCyl = 0
HighCyl = 11000
Surfaces = 1
Buffers = 30
BufMemType = 1
GlobVec = -1
Priority = 10
DosType = 0x43445050
StackSize = 3000
Proszę Was o porady co mam zrobić, żeby AMI widziała nagrywane płyty CD pod PC-tem?