Kolejny lamer na forum ktory zostanie zrownany z ziemia.
Ten gość przeglądał forum!!!!
1. Wiec panowie czy jest jakas mozliwosc przeniesienia teraz obrazow gier na hd amigi poprzez pc i WinUAE?
Ja tak robię ;)
2.Ktora ikona w workbench jest moim dyskiem twardym wydaje mi sie ze to powinno byc w devs ale tam nie ma dysku przeszukalem inne wszystkie opcje i nie widze mego dysku a przeciez workbench startuje z hd?
Na pulpicie, zależy jak nazwiesz partyce, to tak nazwaną ikonkę będziesz widział.
3.Jak doinstaluje katalog install poprzez fd w WinUAE. W install jest hdtoolbox dlaczego nie widze tam dysku amigi?
Nie rozumiem.
4.Mam rowniez CF karte 4GB i moge ja podlanczyc do amigi co przeczytalem w artykule na forum lecz musze przeniesc pliki Cdf i Fat95 do devs ale jak to zrobic (poniewaz autor zasugerowal ze nawet poczatkujacy bedzie umnial to zrobic lecz jednak chyba nie kazdy) jak to zrobic przez WinUAE?
Musisz mieć przejściówkę CF --> PCMCIA
5.Jak zainstalowac to dodatkowa opcje install gdzie znajduje sie hdtoolbox do mojego workbencha czy raczej jest to zbedne?
Wszystko powinno być na dyskietkach, ja instalowałem hdd pod WinUAE
6.w Winuae jest taka opcja ze moge stworzyc wirtualna dyskietke Fd w formacie adf i jest ona pusta glowkowalem tak ze jak stworze taka dyskietke to wladuje tam te pliki cdf i fat95 puzniej zaladuje przez emu do workbencha i przegram do katalogu devs zebym mogl kozystac z CF.
Stworzyc dyskietke udalo sie ale jest pusta jak do niej cos zaladowac.
Czemu tak na około??
Ja robie folder w windowsie, dodaje go do WinUAE, emulowana amiga widzi go jako dysk twardy, z poziomu Windowsa kopiuje tam jakieś pliki
a pod Amigą je odczytuje(i na odwrót).
Ostatnia modyfikacja: 09.03.08 17:01