kategorie: A4000, Mediator, Prometeusz, Sprzęt
[#1] PCI Carriers for PPC Boards (PMC) - Czarne i fioletowe dostepne
Witam,
jestem w kontakcie z tworca tych adapterow (https://www.amibay.com/threads/pci-carriers-for-ppc-boards-pmc.2446497/), czyli adapterow do Kart PPC jak Apocalypse G4, aby mozna ich uzyc Prometeuszu i Mediatorze. Jezeli ktos jest zainteresowany to mozna je nabyc po: 72EUR plus 15EUR wysylka. Cena wiec troche nizsza niz na amibay.
Jezeli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt, podam adres maila do tworcy gdzie nalezy wplacic pieniadze i gdzie mozna przeslac adres do wysylki.
Pozdrawiam
neocdtv
1
[#2] Re: PCI Carriers for PPC Boards (PMC) - Czarne i fioletowe dostepne

@neoCDTV, post #1

tu robimy zapisy na carrier od lukzera. pytanie jaka jest różnica w cenie:
https://www.ppa.pl/forum/amiga/32074/sonnet-crescendo-7200-w-amidze/32#m830192
1
[#3] Re: PCI Carriers for PPC Boards (PMC) - Czarne i fioletowe dostepne

@michal_zukowski, post #2

No i te od luzkera ponoć najlepsze z dostępnych.
1
[#4] Re: PCI Carriers for PPC Boards (PMC) - Czarne i fioletowe dostepne

@Mirq, post #3

@crimart pisal ze mu z tym tutaj zawsze PPC wstaje, a z @lukzera raz na piec razy jakos nie. @crimart ma Mediator 4000T w 4000TX.
Ja historycznie mam tez Adapter od @lukzera i mi wstaje zawsze, ale moj konfig to Prometheus PCI orginalny w 4000TX. Mam tez ten tutaj, czarna wersje, ale nie mialem czasu wrzucic do amigi.

Jezeli chodzi o techniczna ocene to by bylo dobrze jakyb ktos kto sie zna na materii tu to skomentowal i ocenil.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem