[#1] problemów....ciąg dalszy.
Kupa problemów z tą amigą. 2 dni temu pomyślałem że odpalę sobie...
początkowo wszystkie diody gasły się i zapalały. Nic zdarzało się pomyślałem, zawsze włączenie za 2 razem działa.... nic to samo, 3,4,5....nie no szlag mnie trafił. Na drugi dzień poprawiłem z pod spodu kartę turbo... i teraz wcale nie działa. Włączam...nic, jak trup. Zastanawiam się czy znowu nie przeczyścić styków...było ponad 6 miesięcy spokoju... ale ile razy będę to czyścił! Wszystkie awarie zaczęły się dziać jak wyciągnąłem rok temu apolla z ami. ****...

[#2] Re: problemów....ciąg dalszy.

@pwe, post #1

A co się stanie gdy wyjmiesz apolla?

[#3] Re: problemów....ciąg dalszy.

@arti4-92, post #2

Zapewne będzie wszystko działać normalnie, zresztą sam zobaczę, zawsze to działało. Ale weź tu TM, MCP, MUI na 2 mb....

[#4] Re: problemów....ciąg dalszy.

@pwe, post #3

Zobacz czy Ci oscylator dobrze siedzi.

Jak oscylator jest walnięty bądź nie łączy to Amiga Ci mrugnie tylko i tyle.

[#5] Re: problemów....ciąg dalszy.

@Hubez, post #4

Siedzi bardzo dobrze, co więcej zalepiony nalepką gwarancyjną..

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem