[#31] Re: Pomysł o amidze

@Daclaw, post #26

hmm a ja mam przejsciowke ide slim na scsi 50 pin :)

[#32] Re: Pomysł o amidze

@PrzemasIII, post #31

Myśle aby dać taki p******in z doku gdzie był by HDD RAM i nagrywarka cd albo dvd(jak można)
[#33] Re: Pomysł o amidze

@arti4-92, post #30

Heh ;) ja jak bede mial czas to sobie pare rzeczy zrobie do mojej amigi 500. Pierwsza rzecz to dolozenie 4 kostek hy534256as-70 do obecnych tam siemensow (1MB chip on board). Potem interfejs HDD a pozniej sie pomysli, podstawy sie ma (elektronika i telekomunikacja), sprzet sie ma (hot, plytki, naswietlarka, wytrawiarka) - jedynie braknie pewnie CPLD lub FPGA i umiejetnosci odpowiedniego 'skonfigurowania' bo trudno mowic tu o programowaniu (to nie program bo się nie wykonuje).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem