[#1] wymiary kartonów
Cześć chłopaki,
Jestem na etapie projektowania gablotki pod sprzęt retro fakt głównie pod Amigi i nie tylko

Potrzebowałbym informacji jakie wymiary (wysokość,szerokość,głębokość)oryginalnie mają pudełka do Amigi 500 oraz Amigo 1200 ( wersja commodore nie Escom) oraz CDTV.
Kartony w przyszłosci planuje dokupić ale muszę już na tym etapie uwzględnić te wymiary.

Dziękuję
[#2] Re: wymiary kartonów

@skofrant, post #1

Karton od mojej A500/500+ : 64x38x12 cm
2
[#3] Re: wymiary kartonów

@skofrant, post #1

A1200 Commodore Kick 3.0 - 15x59x40 cm.
2
[#4] Re: wymiary kartonów

@Gandalf, post #3

Dzięki chłopaki to już teraz wiem jak rozmieścić półki w gablotce
[#5] Re: wymiary kartonów

@skofrant, post #1

W gablotce będą stały Amigi w pudełkach? Jeżeli mają być w pudłach to można walnąć na strych, do piwnicy czy do jakiejś szafy albo pawlacza. Przecież nie będziesz podziwiał kartonów.
2
[#6] Re: wymiary kartonów

@MDW, post #5

Przecież nie będziesz podziwiał kartonów.

Kartony nadadzą tajemniczości. Wraz ze zbliżaniem się do kartonów celem ich otwarcia, ekscytacja będzie rosła.
2
[#7] Re: wymiary kartonów

@MDW, post #5

Źle wujka zrozumieliścieszeroki uśmiech Będą stały za Amigami kartony no i też za innymi komputrami minionej epoki czy też wszystko trzeba dosłownie wam tłumaczyć szeroki uśmiechszeroki uśmiechszeroki uśmiechszeroki uśmiechszeroki uśmiech
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem