[#1] Picasso96 3.5.0 update
Czy ktoś dostał z IComp e-mail z aktualizacją Picasso96 do wersji 3.5.0? Bo z jakichś powodów tak ma być ten update rozpowszechniany (nie da się go dostać przez linka z historii zamówień).
Oczywiście kupowałem P96 6 miesięcy temu, więc aktualizację powinienem otrzymać.

Ostatnia aktualizacja: 07.02.2025 11:39:00 przez wali7
[#2] Re: Picasso96 3.5.0 update

@wali7, post #1

To już jest tak chyba od dłuższego czasu. Nie da się pobrać w ten sposób, on to tłumaczy problemem ze stroną czy jakiś tak. Trzeba mu wysłać maila z dowodem zakupu i wtedy on Ci odeśle na maila aktualizacje.
[#3] Re: Picasso96 3.5.0 update

@Mokry, post #2

Tak, wiem. On tam pisze, że ogarnia wysyłanie powoli, a jak się komuś spieszy, to może do niego napisać.
Zastanawiam się więc, czy ktoś dostał bo "Jens ogarnął", czy może napisał maila do Jensa.
Zastanawiam się, czy już pisać maila, czy jeszcze czekać.
[#4] Re: Picasso96 3.5.0 update

@wali7, post #3

Też czekam i jak na razie nie dostałem. Założyłem sobie, że napiszę do niego, jak minie miesiąc (od 11tego jeżeli dobrze pamiętam) bo to będzie już najwyższy czas....
[#5] Re: Picasso96 3.5.0 update

@Reborn, post #4

Kupiłem kolejny raz (po raz trzeci) dostęp roczny do P96. Pobrała mi się jakaś stara wersja typu 3.3 i napisałem do Jensa w tej sprawie. Dostałem następnego dnia.
1
[#6] Re: Picasso96 3.5.0 update

@Robo_G, post #5

Czy ktoś może potwierdzić, czy w końcu aplikacje pod Warp3D działają już z normalną prędkością, czy nadal trzeba się trzymać starego p96, żeby mieć pełną prędkość w 3De?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem