[#1] A4000 - Jak wyłączyć filtr audio ?
Probowalem juz chyba wszystkiego co mi znane i nie moge wylaczyc filtru audio w mojej amidze. OS3.9 + latki. Probowalem za posrednictwem Hippo Playera i Eagle Player i nic. Widze jak dioda przygasa/rozjasnia sie po wlaczeniu/wylaczeniu funkcji w obu programach. Niestety nie slychac roznicy w glosnikach a powinno. Czy ktos z was juz spotkal sie z takim problemem?

Ostatnia modyfikacja: 22.03.08 10:00
[#2] Re: A4000 - Jak wyłączyć filtr audio ?

@pekdar, post #1

Moim zdaniem, coś musiało Ci się wypiąć, albo zepsuć na płycie głównej.
[#3] Re: A4000 - Jak wyłączyć filtr audio ?

@pekdar, post #1

U mnie dowolny sposób włączenia/wyłączenia filtra w A4000 działa prawidłowo. Oczywiście dotyczy to tylko dźwięku z Pauli. Osobiście tego już daaawwno nie używam, bo mam w A4000 kartę Toccatę.
A przez co puszczasz ten dźwięk z Pauli? Może ten efekt nie jest słyszalny na tum sprzęcie?
[#4] Re: A4000 - Jak wyłączyć filtr audio ?

@kmilota, post #3

Wydaje mi się, że nawet na komórce byłoby to słyszalne. ;)
[#5] Re: A4000 - Jak wyłączyć filtr audio ?

@pekdar, post #1

O ile pamićtam do runbara dolaczony był programik do tego.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem