[#1] Joshua
Mam starą amige 500+ i chdzi o to że na niej jest wirus !! lata mi po ekranie taki prostokąt z napisem Joshua wie ktos jak to wywalic bo ja juz nie mam sily aaaaaaa!!!!!!!! szleje!!!!!!!!

[#2] Re: Joshua

@MacAr, post #1

Nie da sie juz nic zrobic. Daj sobie spokoj Amiga.

[#3] Re: Joshua

@MacAr, post #1

w bootblocku na dyskietce masz wirusa, odpal np x-copy i nagraj nowego bootblocka.

[#4] Re: Joshua

@MacAr, post #1

Myślenia u "przyszłości narodu" nie widać.

[#5] Re: Joshua

@x3nU, post #4

ej, czy ja tez jestem przyszłością narodu ??
Malin, zostawimy to tak?? !!

[#6] Re: Joshua

@arti4-92, post #5

[#7] Re: Joshua

@arti4-92, post #5

Ejże, bo Kokosa na Ciebie naślę!

[#8] Re: Joshua

@5h00n4y, post #7

Malin jest już dorosły i może sam decydować z kim chce sypiać.

[#9] Re: Joshua

@Kokos, post #8

No chyba że.
Nie wnikam... głębiej...

[#10] Re: Joshua

@elektro, post #6

ktoś doda
Dody w to nie mieszaj - po kiego grzyba nam tutaj taka idiotka. :P

A opis Joshuy 1 (jak i jego klona) jest już w tej bazie.
[#11] Re: Joshua

@APC74, post #10

ojojoj ten joshua był pierwszym wirusem jakiego spotkałem na początku amigowania. dodam że kolega miał pokaszanione wszystkie dyskietki jakie tylko mógł, normalnie wirusów jak mrówków , była u niego EPIDEMIA. Walczyliśmy nocami, przypuściliśmy atak wieczorem i brnęliśmy do przodu usuwając napotkanych wrogów, nikogo nie braliśmy do niewoli, to była czystka wirusowo amigowa.
Rok 1998.

[#12] Re: Joshua

@5h00n4y, post #9

Nie wnikaj bo wsiąkniesz :)

[#13] Re: Joshua

@arti4-92, post #12

On już pewnie wsiąkł za późno powiedziałeś

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem