[#1] TSS MegaMIX - ktoś potrzebuje ?

TSS MegaMIX CD w ofercie Elbox.

Zawartość CD:

AmiLab wer. 1.2 - AmiLab wer. 2.0 - AmiSlownik Ang-Pol Pol-Ang - AmiSlownik Niem-Pol Pol-Niem - AmiSufler II - AmiTekst Pro wer 1.3 - AmiTekst Pro GOLD wer. 3.03 - Asystent Pro wer. 2.0 - Atlantyda - Avalon - Bank Danych - Chinczyk - Firma wer. 6.5D - Fiskus wer. 3.0 - Funturatum - Geografia Polski wer. 2.0 - Gie?da Swiatowa - Karciarz - Kolo Fortuny - Ko?ci Zostaly Rzucone - Kosztorys wer. 1.3 - Masa Krytyczna - Opera wer. 1.09 - Organizator wer. 2.1c - Ortografia cz. I - Ortografia cz. II - Ortografia cz. III - Pitagoras szk. podst. kl. 5,6,7,8 - Pitagoras szk. podst. kl. 7,8 - Pitagoras liceum kl. 1,2 - Pitagoras liceum kl. 3,4 - Pitagoras Matura - Planetarium - Quaptos - Skarabeusz - SuperMemo wer. 3.01 - Syzyf - Ubek - Wieza Hanoi - You&Me jez. Angielski, lekcja 1 - You&Me jez. Angielski, lekcja 2 - You&Me jez. Angielski, lekcja 3 - You&Me jez. Niemiecki - You&Me jez. Francuski - Zakleta Wyspa.

Oprocz pelnych wersji programow na TSS MEGA Mix znajduja sie rowniez trzy programy w wersjach demo, sa to: SuperMemo CD (bazy danych: Galeria, Rosyjski, Angielski) - AmiLopedia CD (jeden artyku?) - Miodek CD (jedno dyktando).
[#2] Re: TSS MegaMIX - ktoś potrzebuje ?

@Amig_OS, post #1

Cena bardzo fajna jak za taki zestaw.
[#3] Re: TSS MegaMIX - ktoś potrzebuje ?

@Amig_OS, post #1

Chętnie bym kupił "Miodek CD" gdyby mieli w ofercie.
[#4] Re: TSS MegaMIX - ktoś potrzebuje ?

@Amig_OS, post #1

to chyba mam
[#5] Re: TSS MegaMIX - ktoś potrzebuje ?

@Amig_OS, post #1

Właśnie otrzymałem przesyłkę z Elboxu.
Płytka CD nowa-zafoliowana - 100% satysfakcji.
1
[#6] Re: TSS MegaMIX - ktoś potrzebuje ?

@Amig_OS, post #5

Płyta tłoczona czy wypalana?
[#7] Re: TSS MegaMIX - ktoś potrzebuje ?

@amikoksu, post #6

te są tłoczone
[#8] Re: TSS MegaMIX - ktoś potrzebuje ?

@Dorian3d, post #7

A tak z ciekawości, to są leżaki z lat 90 czy nowo tłoczone?
[#9] Re: TSS MegaMIX - ktoś potrzebuje ?

@amikoksu, post #8

Leżaki magazynowe (C) 1988, zafoliowane, tłoczone. Mniam :)

Ostatnia aktualizacja: 19.04.2025 16:29:45 przez Amig_OS
1
[#10] Re: TSS MegaMIX - ktoś potrzebuje ?

@Amig_OS, post #9

mam I ja i wiele innych
[#11] Re: TSS MegaMIX - ktoś potrzebuje ?

@Dorian3d, post #10

"TSS MEGAMIX CD1" to wycinek programów z z "TSS MEGA MIX" ?
[#12] Re: TSS MegaMIX - ktoś potrzebuje ?

@Amig_OS, post #11

dam ci potem lepsze foto
mam tych Polskich płyt sporo
[#13] Re: TSS MegaMIX - ktoś potrzebuje ?

@Amig_OS, post #11

"TSS MEGAMIX CD1" to wycinek programów

To inna składanka, jedna z 5 cd TSS. Nazwa CD nie zawiera "mega" 😉

Ostatnia aktualizacja: 21.04.2025 16:58:35 przez AdamZeku
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem