[#1] DrawBridge lub KryoFlux poszukiwany...
W koncu mam troche wolnego czasu i pomyslalem, ze sprobuje zarchiwizowac moje dyskietki amigowe, nie ruszane od 30 lat :). Mam okolo 500 sztuk 3.5' i 200 sztuk 5.25', wiekszosc zostala tylko raz nagrana. Niestety nie mam zadnej Amigi na chodzie wiec poszukuje niedrogiego KryoFlux/DrawBridge lub osoby (najlepiej z Warszawy), dysponujacej takim interfejsem, ktora mogla by mi go wypozyczyc na 2-3 tygodnie.

Ostatnia aktualizacja: 24.04.2025 03:00:48 przez docent
2
[#2] Re: DrawBridge lub KryoFlux poszukiwany...

@docent, post #1

Nie ma problemu. Ogarnę Ci Greaseweazle wraz ze stacjami 3.5 i 5.25 ;)
Ustalimy na priv co i jak.
[#3] Re: DrawBridge lub KryoFlux poszukiwany...

@rygar997, post #2

😁
[#4] Re: DrawBridge lub KryoFlux poszukiwany...

@docent, post #1

No to chyba bedzie update G-force:

link

Na pewno bylo wiecej produkcji G-Force , chocby F16 Falcon mission disk.
No i raczej inna skandynawska grupa z taka sama nazwa w latach 1995-96 dzialala. Powinni to podzielic.
[#5] Re: DrawBridge lub KryoFlux poszukiwany...

@Don_Adan, post #4

Pewnie tak, nie widze na tej liscie trainerow do Hybris, Battle Squadron, cracka do jakiegos rpg i paru innych rzeczy. Z tym Falconem to nawet nie pamietam, ze cos takiego bylo - skleroza ...
Co do tej listy, to faktycznie G-Force nie mialo zadnych zagranicznych filii - to byla jednoosoowa grupa :). Wszystko co wyszlo po 1993 jako G-Force to uzurpatorzy. Nigdy bym takich gniotow w Amosie nie wypuscil, szczegolnie ze w amosie w ogole nie programowalem :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem