[#1] najnowsze scsi.device i dysk 20GB
Aloha. Zrobiłem z tego osobny post bo wewnątrz poprzedniego temat nie wywołał żadnego echa. A więc...

Dysk ubsługuję spachtowanym scsi.device i SFS. Zrobiłem 100mb systemówkę RESCUE w FFS 44.5 i normalną 500MB w SFS. Założyłem też trzy partycje 6GB SFS. Formatowałem programikiem Format64 zgodnie z zaleceniami. Do C wrzuciłem nowe "Info" z Aminetu i pod CLI ładnie pokazuje 6GB. Problem w tym, że jak otworzę okienko na WB to na belce pokazuje mi głupoty odnośnie wielkości partycji (~2GB więc resztę poza limitem 4GB).
Można się jakoś tego pozbyć?
[#2] Re: najnowsze scsi.device i dysk 20GB

@sebar27, post #1

patche na to tez byly. ale najprosciej jest uzyc os 3.9 lub wrzucic stepatcha i inne rzeczy boingbagow :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem