kategoria: A1200
[#1] Zainstalowanie twrdego dysku o pojemności ponad 4 GB do amigi 1200
Panowie koledzy,jestem w posiadaniu amigi 1200 do której pragnę podłączyć HD 10GB-wspomnę tylko,że ten HD był drugim HD do Amigi Mr.Larmer,chcę również podłączyć CD-<~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Rom czy też dvd.Moja Amiga jest ponoć do tego odpowiednio dostrojona.Jeżeli mógłbym Was prosić o wskazówki -to to czynię.HD jest zabezpieczony przed wystartowaniem poleceniem LOOK z czymś jeszcze hasłem składającym się z liter KLGKDK.Ponoć Amiga nie widzi HD tak mi powiedział Damian Piątkowski u którego był cały zes.
taw przez ostatnie 5 dni,ale on jest zawodowym Windowsem.z tego co pamiętam systemowo AMIGA WIDZI HD KTÓRE MAJĄ MAX 4 GB-WIEM TYLE ŻE TRZEBA COŚ WPISAĆ W LINIĘ GDZIEŚ BY AMIGA WIDZIAŁA DYSK TWARDY OD Czesława.Zależy mi na tym.Oraz powiedzcie czy ktoś z Was ma HD 4 GB-to bym kupi.Pozdrawiam Ktosy73OK
[#2] Re: Zainstalowanie twrdego dysku o pojemności ponad 4 GB do amigi 1200

@Ktosy73, post #1

Napisz to jeszcze raz.
Napisz powoli i zanim wyślesz na forum przeczytaj to jeszcze raz, potem jeszcze raz i dopiero wtedy wstaw na forum.
6
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem