Wątek zamknięty
[#1] szalony pomysl
ciekawe czy istnieje mozliwosci produkcji amig 1200,zdaje sobie sprawe ze to szalony pomysl ale z powodu ze moja amiga ma juz sporo latek to bym chetnie kupil nowa.
[#2] Re: szalony pomysl

@SzaryWilk, post #1

jak masz kasę to możesz wszystko :)

[#3] Re: szalony pomysl

@arti4-92, post #2

No jasne założysz firmę Gray Wolf Amiga NIC i będziesz produkować Amigę 1200 na zamówienie A nie zapomnij że każdy scalak będziesz musiał produkować sam bo tego już nikt nie produkuje ok, racja

[#4] Re: szalony pomysl

@SzaryWilk, post #1

To kup sobie jakąś w lepszym stanie. Na pewno na świecie (Allegro, eBay, giełda PPA) da się trafić jakąś mało używaną. Kupa ludzi kupiła Amigi, zagrała w coś raz albo dwa i odstawiła do szafy. Po prostu przeglądaj miejsca gdzie je sprzedają. Nie pali się skoro stara jeszcze działa. Poza tym może niedługo będziesz mógł kupić naprawdę nową Amigę (Samantha).

[#5] Re: szalony pomysl

@SzaryWilk, post #1

poczekaj na natami, po za tym ja mam teraz prawie ze nowa amige,kumpel mi dal i mowil ze lezala jakies 6latek w szafie nie uzywana.
a wyprodukowac da sie wszystko tylko za jaka cene...

[#6] Zlew na misia. /bt

@SzaryWilk, post #1

.
[#7] Re: Zlew na misia. /bt

@Daclaw, post #6

www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=11&i=12692&t=12550#reply_12692

post 23

Popieram.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem