kategoria: A1200
[#1] Rozdzielczości Aos 3.2
Czy jest możliwość zmiany chociażby rozdzielczości w standardowej a1200 poza tym dostępnymi w aos ?
Pamiętam że był kiedyś taki pakiet picasso96 który chyba mógł ale nie pamiętam czy wymagał on innnej grafiki niż Aga
Fabryczne rozdzielczości są do bani , czy y jest coś w tym temacie
[#2] Re: Rozdzielczości Aos 3.2

@rootspk, post #1

Możesz spróbować z trybami HighGfx i HighGFXnmore , ale potrzebny jest dobry monitor. U mnie działają super, ale też Amigi na dopingu w postaci scandoublerów Indivision ECS/AGA.
[#3] Re: Rozdzielczości Aos 3.2

@vojo, post #2

Cześć

Pakiet highgfx zdążyłem sprawdzić i tak to wygląda średnio. Co SD miałem mk3 indivision ale je już pogoniłem, jak dla mnie montaż podstawki na u układzie z którego potrafi spaść to nie porozumienie , tutaj nie przypadło mi do gustu . Zapewne zaraz się ktoś odezwie że jemu nie spada , fakt ale u mnie na kilka anig tak. Mam 27” aoca który gada z Amiga przy wszystkich fabrycznych trybach ale przy high gfx tylko z dwoma czy 4ma - już nie pamiętam. Pytanie odnośnie Picasso bo tam też były jakieś stery do monitorów ? Poprawcie mnie jak nie mam racji tylko nadal nie wiem czy na ami z Agą to będzie działać ?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem