[#1] xT clock x5
Kiedyś gdzieś mi chyba "śmignęło". Czy istnieje możliwość ustawienia karty xT 68k na 5 razy szybsze taktowanie względem płytowego procka? Nie jestem pewien, ale gdzieś słyszałem, że teoretycznie zapewniając malutki radiator i płaski cooler stosowane kiedyś w karcie Supra 28MHz do A500 można było użytkowo podkręcić prawie do 43 Mhz. Ale, załóżmy 35 Mhz na xT. Czy ktoś coś?

ja myślałem o doklejeniu nie tylko małego radiatora, ale od wewnątrz pod kratkę w obudowie danie po lewej stronie wentylatora wdmuchującego powietrze z zewnątrz, a w okolicach grze zaczyna się FDD wydmuchującego.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem