Podczas wizyty na Games & Vintage Days we Wrocławiu, otrzymałem od Roberta"Retro", dość oryginalny prezent w postaci bardzo nietypowego, dwuczłonowego kontrolera do gier, który potrafi działać z Amigą, mianowicie Competition Pro Manix Twins. Przyznam szczerze że choć wydawało mi się że o Amidze wiem dużo, to urządzenie mimo iż ponad 30-letnie, widziałem na oczy po raz pierwszy. Jeśli wzbudziłem Waszą ciekawość, zapraszam do mojej wideorecenzji.
To już Chukstik jest ciekawszym rozwiązaniem choć ma krapowaty manipulator (który podejrzewam, że można by było samodzielnie wymienić na jakościowy) i zrąbany dostęp do ustawień. W związku z tym trafił z powrotem do pudełka.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.