kategoria: A1200
[#1] Nowy WHDLoad i dźwięk
Witam. Nie tak dawno (parę tygodni temu) ściągnąłem nowy WHDLoad. I dopiero dziś zauważyłem, że po wyjściu (klawiszem) z gdy, odgrywany jest ostatni dźwięk (nie wyciszany).

Czy ktoś jeszcze tak ma?

Jednocześnie, szukałem na AmiNecie patch, czyli program typu KillSound. Aby go dołączyć do WHDLoad-Cleanup. Nie znalazłem. Więc pomyślałem - pewnie nie ma, bo jest w systemie. No i w systemie (OS3.2.3) nie znalazłem też.

Pytanie poboczne: czy ktoś zna taką komendę?
[#2] Re: Nowy WHDLoad i dźwięk

@_DiskDoctor_, post #1

Czy jak odegrasz jakiś moduł lub inny dźwięk, to po jego zatrzymaniu , dzwiek gry z whdload też znika ?
[#3] Re: Nowy WHDLoad i dźwięk

@Norbert, post #2

No tak. Nawet jak włączę ProTrackera.
[#4] Re: Nowy WHDLoad i dźwięk

@_DiskDoctor_, post #3

Hmm, a spróbuj wgrać jeszcze raz whdload - jest nowa beta wersji 20, ja właśnie testuję pod Pistormem i śmiga :) link
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem