kategoria: A500
[#1] gotek w a500 - w kolko F-F
czesc,
znajomemu wyslalem swojego goteka z pendrivem z softem (czesciowo juz mial pomapowany soft pod sloty)

ja u siebie uzywalem go jako zewnetrzny, wpiety w gniazdo DRIVE, i mialem boot selector

wszystko smigalo

natomiast on do mnie teraz dzwoni z 2-giego konca polski i mowi ze podpial jako stacja wewn i nie startuje nic tylko widzi F-F na wyswietlaczu, a amiga pokazuje lapke - jak nacisnie przyciski zmiany slotow to np zmieni na 000 i za chwile od razu wraca do F-F

wiecie moze co jest prolemem? chce mu pomoc ale nie mam pomyslu
[#2] Re: gotek w a500 - w kolko F-F

@ami2019, post #1

Zworkę przestawił na ds0?
[#3] Re: gotek w a500 - w kolko F-F

@Norbert, post #2

jest na s0 - 3cia od krawedzi? - masz moze rozpiske ktore zworki do czego sa - lub ktokolwiek ma? ja juz nie pamietam jak to tam mialem ustawione, wiem ze byla wpieta w piny oznaczone jako S0.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem