[#31] Re: Rozbudowa amigi pod kątem gier z HD

@Orson, post #30

Kończąc jakby ten temat to kupiłem 8mb fastu (elsat 1208 za 70zł) i na razie jestem bardzo zadowolony.
[#32] Re: Rozbudowa amigi pod kątem gier z HD

@innuendo, post #31

Elsat 1208 za takie same pieniądzory kupiłem w 1999 albo w 2000 roku. Solidne rozszerzenie ponad 2 lata bez żadnych problemów. Jednak 8MB fastu to wcale nie jest tak dużo - jak się później okazało. Jeżeli ktokolwiek będzie kiedykolwiek szukał turbo, to szczerze i gorąco polecam Elboxa 1230/42. Z koprocem śmiga jak złoto. Oczywiście to śmiganie to pojęcie względne. MP3 da się słuchać, demka działają snadnie (oczywiście na Relica to za mało) i - co ważne - karta działa bez żadnych atrakcji o których czasem czytam na forum (tyczy się to głównie Apollo). Znajomy "hoduje" tą kartę od prawie 10 lat w swojej Ami. Po 2 czy 3 latach nie używania zamontowaliśmy kartę w Ami, power i wszystko poszło za pierwszym razem bez żadnych zbędnych emocji i niecenzuralnych słów.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem