[#1] Poszukuję tłoczka klawisza amiga 500
Witam kupiłem Amige 500 z czerwona dioda. Był wyrwany klawisz F5. Klawisz posiadam lecz jest też uszkodzony tłoczek po nim ten niebieski. Gdzie kupię taki tłoczek. Może ma ktoś do sprzedania.

[#2] Re: Poszukuję tłoczka klawisza amiga 500

@pirek22, post #1

Czasami na Allegro sprzedają po kilka złotych klawisze z tłoczkami/młoteczkami. Tylko trzeba uważać bo były chyba różne modele tych klawiatury i może nie pasować.
[#3] Re: Poszukuję tłoczka klawisza amiga 500

@pirek22, post #1

To jest młoteczek. Na allegro to cię orżną po 10zł/szt. Lepiej sobie kupić na części używaną, nawet uszkodzoną klawiaturę do A500.
[#4] Re: Poszukuję tłoczka klawisza amiga 500

@Madman, post #3

Tego mojego młoteczka nie umie znaleźć są tylko te czarne inny model klawiatury.
1
[#5] Re: Poszukuję tłoczka klawisza amiga 500

@pirek22, post #4

napisz do mnie priv, wyślę coi to za free jeśli tylko bede miał.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem