[#1] Poszukuję tłoczka klawisza amiga 500
Witam kupiłem Amige 500 z czerwona dioda. Był wyrwany klawisz F5. Klawisz posiadam lecz jest też uszkodzony tłoczek po nim ten niebieski. Gdzie kupię taki tłoczek. Może ma ktoś do sprzedania.

[#2] Re: Poszukuję tłoczka klawisza amiga 500

@pirek22, post #1

Czasami na Allegro sprzedają po kilka złotych klawisze z tłoczkami/młoteczkami. Tylko trzeba uważać bo były chyba różne modele tych klawiatury i może nie pasować.
[#3] Re: Poszukuję tłoczka klawisza amiga 500

@pirek22, post #1

To jest młoteczek. Na allegro to cię orżną po 10zł/szt. Lepiej sobie kupić na części używaną, nawet uszkodzoną klawiaturę do A500.
[#4] Re: Poszukuję tłoczka klawisza amiga 500

@Madman, post #3

Tego mojego młoteczka nie umie znaleźć są tylko te czarne inny model klawiatury.
1
[#5] Re: Poszukuję tłoczka klawisza amiga 500

@pirek22, post #4

napisz do mnie priv, wyślę coi to za free jeśli tylko bede miał.
1
[#6] Re: Poszukuję tłoczka klawisza amiga 500

@Stoopi, post #5

Niestety; dałem nadzieję, a to bardzo nietypowy klawisz i mloteczek. niestety niemam.
[#7] Re: Poszukuję tłoczka klawisza amiga 500

@Stoopi, post #6

Tego mojego młoteczka nie umie znaleźć są tylko te czarne inny model klawiatury.

A tu zamieszczam jak wygląda:

link
[#8] Re: Poszukuję tłoczka klawisza amiga 500

@pirek22, post #7

Masz może fotkę jak to wygląda od spodu?
[#9] Re: Poszukuję tłoczka klawisza amiga 500

@pirek22, post #4

Tego modelu niewiele jest. Sam mam komplet bez folii i zastanawiam się co z tym zrobić. Folia tutaj też inna, składana z dwóch.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem