[#1] Modulator w mojej A500
Niewiem czy już ten temat psałem ale mam problem z modulatorem w mojej A500 (nie na wszystkich telewizorach) mam monitor LCD 19' z tunerem TV i kiedy podłączam do niego moja A500 jest taki brzydki niebieski mocny obraz jak porusze modulatorem jest na chwilć kolor zaraz czarno-biały lub znowu ten niebieski kolor:( próbowałem już podkładać jakąś ksiazke lub kloka i nie pomaga zas na starym telewizorze po podlozeniu ksiazki ekran jest normalny czy moze mi ktos pomoc? pilne bo nie mam jak grac
[#2] Re: Modulator w mojej A500

@VeloN, post #1

Jeżeli zaklucenia nie są spowodowane przez tuner , zapewne są to jakies uszkodzenia modulatora (przerwane / złamane przewody, zaśniedziałe styki, jakiekolwiek usterki techniczne) Jezeli czujesz się na siłach i nie boisz się lutownicy - zajrzyj do modulatora, jezeli nie - pogadaj z kims kto by się tego podjął

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem