kategoria: A600
[#1] Obraz Amiga 600
Cześć, mam do Was pytanie - parę dni temu otrzymałem Amigę 600 - nie odpalałem jej po zakupie . Zrobiony został recap - ogólnie kondensatory były w dobrym stanie - lecz zostały wymienione na polimerowe. Po podłączeniu Amigi przez Scart do urządzenia Medusa - obraz wyświetla mi linie pionowe. Tv to Oled - przewód scart zakupiony przez ebay jakiś czas temu. Czy te linie to normalna rzecz w 600? Ogólnie Amiga chodzi normalnie żadnych artefaktów przebarwień itd - chodzi tylko o ten pionowe pasy. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.
[#2] Re: Obraz Amiga 600

@Blinky, post #1

Ogólnie podłączenie przez SCART nie generuje jakiegoś super obrazu na nowoczesnych telewizorach.
Chcesz mieć ładnie to zamontuj rgb2hdmi.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem