[#1] Ciekawa aukcja, jeżeli ktos potrzebuje.
Ostatnio na forum był wątek o wywozie części amigowych z Polski.

A ja znalazłem na eBayu aukcje i jeżeli ktoś z Was potrzebuje, to może skorzysta z linku poniżej:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230258114893&ssPageName=ADME:B:WNA:DE:1123

Ja niestety nie mam A300 lub A4000, więc ten sprzęt nie jest mi potrzebny.

Oświadczam równocześnie, że to nie ja jestem sprzedającym i nie jestem z nim powiązany. To tak, gdyby ktoś pomyślał, ze robie tutaj reklamę aukcji, bo mam w tym jakąś korzyść.

A tak na marginesie, to mógłby powstać na PPA dział w stylu "AmiBay", gdzie moglibyśmy wrzucać linki do ciekawych aukcji amigowych, które znaleźliśmy w internecie, a którymi z różnych powodów nie jesteśmy osobiście zainteresowani. A komuś może sie przydać.

[#2] Re: Ciekawa aukcja, jeżeli ktos potrzebuje.

@cichym, post #1

Niestety, z uwagi na cenę przekraczającą 200 Euro i opisane problemy z ładowaniem systemu zaliczyłbym tę aukcję do "ciekawych" - z naciskiem na cudzysłów ;)
[#3] Re: Ciekawa aukcja, jeżeli ktos potrzebuje.

@wali7, post #2

A jak ma na 060 odpalic WB z flopa?? Zawsze sie wypierdzieli:) Tam nie ma odpowiednich libsow. Mam teraz w domu dwie 060, na zadnej nie odpali sie WB z flopow - bledy jak w opisie aukcji:)

[#4] Re: Ciekawa aukcja, jeżeli ktos potrzebuje.

@cichym, post #1

Świetny pomysł Wywalcie dział Rzeźnia

[#5] Re: Ciekawa aukcja, jeżeli ktos potrzebuje.

@MrT, post #3

Mam identyczna kartć w A4000 i Blizarda060 w A1200.
Oba komputery bez problemu startują ze starej dyskietki narzćdziowej z DOpusem4.x. Dyskietka powstała w czasach A500, czasami bywa przydatna i dzisiaj.
[#6] Re: Ciekawa aukcja, jeżeli ktos potrzebuje.

@cichym, post #1

Oświadczam równocześnie, że to nie ja jestem sprzedającym i nie jestem z nim powiązany. To tak, gdyby ktoś pomyślał, ze robie tutaj reklamę aukcji, bo mam w tym jakąś korzyść.

A cóż by w tym było złego, nawet gdyby tak było? ;) Tu nie Allegro, gdzie ze zrozumiałych względów nie toleruje się NIEOPŁACONEGO reklamowania aukcji.

A tak na marginesie, to mógłby powstać na PPA dział w stylu "AmiBay", gdzie moglibyśmy wrzucać linki do ciekawych aukcji amigowych, które znaleźliśmy w internecie, a którymi z różnych powodów nie jesteśmy osobiście zainteresowani. A komuś może sie przydać.

Działów jest dosyć. Na PPA nie ma aż takiego ruchu, aby można się było pogubić w nowych wątkach. Reklamy aukcji (nawet własnych) mi osobiście w niczym nie przeszkadzają na ogólnym.
[#7] Re: Ciekawa aukcja, jeżeli ktos potrzebuje.

@cichym, post #1

Popieram ! Myślę, że przydałby się taki dział.

[#8] Re: Ciekawa aukcja, jeżeli ktos potrzebuje.

@RadoslawF, post #5

Wrzuc tam comoddorowska 68040.library i ponow probe:)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem